Teniu a la vostra disposició la Guia de pràctiques correctes d’higiene per carnisseries, xarcuteries i
polleries, un document, aprovat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
Teniu a la vostra disposició la Guia de pràctiques correctes d’higiene per carnisseries, xarcuteries i polleries, un document, aprovat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
La guia, entre d’altres, proporciona informació sobre les pràctiques correctes d’higiene, com ara la manipulació i el control de la qualitat dels productes carnis, la neteja i desinfecció dels equips i les instal·lacions, el control dels al·lèrgens o la gestió dels residus
Després d’anys de reivindicacions i de treball, hem aconseguit un document que és referència obligada per totes les parts implicades en la seguretat alimentària: inspectors, productors i comercialitzadors.
La guia la podeu demanar en paper per un preu de 15 €.
O bé la podeu descarregar en PDF en aquest enllaç.
Hem aconseguit un document que és referència obligada per totes les parts implicades en la seguretat alimentària.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187