El tiempo - Tutiempo.net

Diumenge, 14 de Setembre del 2025

Curs d’Elaboració de fitxes tècniques i etiquetes amb AVHIC

Redacció Dilluns, 22 de Gener del 2024

Els estliments alimentaris teniu una sèrie de requisits normatius obligatoris que es refereixen a l’etiquetatge i és important i indispensable que els porteu a terme de forma correcta, per tal de donar una informació idònia als clients, complir amb la normativa i evitar sancions.

 

El dilluns 29 de gener farem un curs sobre Elaboració de fitxes tècniques i etiquetes, impartit per la Mònica Saltor, consultora i auditora especialista en seguretat alimentària. Al curs es parlarà, entre d’altres, de:

 

  • Quina informació ha de constar en una fitxa tècnica?
  • Si una matèria primera prota additius, els hem d’indicar?
  • Com indiquem els al·lèrgens?
  • De quina mida han de ser les lletres? 4Hem d’indicar la quantitat neta?
  • Qui ha de constar com a responsable del producte?
  • És obligatori indicar els valors nutricionals dels productes? Com els determinem?
  • Hem d’indicar la caducitat o la data de consum preferent? Com la determinem?

 

Durant el curs, que serà presencial, es treballaran exemples de fitxes tècniques i etiquetes del sector de la carn de forma pràctica.

Etiquetada en...

Comentaris
Comentar aquesta notícia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.