Els estliments alimentaris teniu una sèrie de requisits normatius obligatoris que es refereixen a l’etiquetatge i és important i indispensable que els porteu a terme de forma correcta, per tal de donar una informació idònia als clients, complir amb la normativa i evitar sancions.
El dilluns 29 de gener farem un curs sobre Elaboració de fitxes tècniques i etiquetes, impartit per la Mònica Saltor, consultora i auditora especialista en seguretat alimentària. Al curs es parlarà, entre d’altres, de:
- Quina informació ha de constar en una fitxa tècnica?
- Si una matèria primera prota additius, els hem d’indicar?
- Com indiquem els al·lèrgens?
- De quina mida han de ser les lletres? 4Hem d’indicar la quantitat neta?
- Qui ha de constar com a responsable del producte?
- És obligatori indicar els valors nutricionals dels productes? Com els determinem?
- Hem d’indicar la caducitat o la data de consum preferent? Com la determinem?
Durant el curs, que serà presencial, es treballaran exemples de fitxes tècniques i etiquetes del sector de la carn de forma pràctica.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187