Redacció
Divendres, 09 de Juny del 2023
El dilluns 29 de maig, a les 16:00 Antonio Cano de Rational ens va ensenyar a coure embotit com, botifarres blanques, negres, bulls..., en el nou Icombi pro.
![[Img #3063]](http://revistatall.cat/upload/images/06_2023/3480_rational.png)
Després es va fer un tast de com poder transformar el producte carni cru en menjar cuinat fent xai a baixa temperatura, empanats de carn, courem pasta i arròs, entre d’altres, de forma fàcil i còmoda, amb un resultat excepcional i contemplant tots els estalvis que podem aconseguir amb l’Icombi pro de Rational.



















Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.63