El tiempo - Tutiempo.net

Diumenge, 14 de Setembre del 2025

També t'interessa

Trobada Anual d’Artesans de la Carn

Redacció Divendres, 16 de Juny del 2023

La Primera Trobada Anual d’Artesans de la Carn (EAAC), organitzada per Agrifood Comunicación i Cedecarne, ja té llest el programa de ponències per a la seva cita a Madrid del 30 de setembre a l’1 d’octubre del 2023

 

[Img #3078]

“Comptem amb diversos experts del sector carni que analitzaran els temes d’actualitat que més interessen als nostres professionals a través d’un component teòric, però també pràctic. D’aquesta manera, carnissers, pollaires i xarcuters podran ampliar la seva formació en totes les matèries possibles, generant coneixement sobre les novetats i innovacions existents a cada baula de la cadena de valor”, assegura María Sánchez, secretaria general de Cedecarne.

 

 

Es comptarà amb diversos experts del sector carni que analitzaran els temes d’actualitat que més interessen als professionals de manera pràctica i teòrica.

 

 

La trobada, que celebrarà la primera edició, es dividirà en dos dies i girarà al voltant de diferents temes d’interès per al sector. Així, durant el primer dia, tindrà lloc un sopar en què es durà a terme la presentació de l’Equip Nacional de Professionals de la Carn, encarregat de representar els professionals d’Espanya en concursos i exhibicions nacionals i internacionals.

 

A continuació, tindrà lloc una ponència sobre “Carn i salut”, en què es posaran de manifest les bondats d’aquest producte. La jornada següent, que començarà amb la inauguració institucional de la trobada, estarà dividida en tres blocs que abordaran diferents aspectes del sector.

 

El primer bloc comptarà amb una taula rodona sobre “El futur del sector carni”, mentre que al segon bloc es parlarà sobre temes com la tecnologia i la seva aplicació pràctica o la degustació al punt de venda.

 

[Img #3079]

 

El tercer bloc tindrà un caràcter econòmic i començarà amb la ponència titulada “Gestió econòmica i rendibilitat del punt de venda” i, a continuació, es durà a terme la ponència “El relleu generacional a les botigues”.

 

El programa de la trobada finalitzarà amb la ponència “Carnissers i influencers”, enfocada a l’ús de les xarxes socials com a noves opcions de mercat per al creixement del sector carni.

 

L’EAAC ofereix diverses modalitats de participació i d’assistència.

 

OBERT EL PERÍODE D’INSCRIPCIONS

L’EAAC ofereix diverses modalitats de participació, com l’assistència completa durant els dos dies i el sopar de la trobada, incloent-hi l’allotjament a Rafael Hoteles Atocha de Madrid o la possibilitat d’assistir al sopar juntament amb un acompanyant.

 

En aquest sentit, els qui realitzin un mínim de 2 inscripcions, en la modalitat General Agrmiats es podran beneficiar d’un 15% de descompte i del 17% de descompte en el cas de fer 3 inscripcions.

 

D’altra banda, els agremiats que s’inscriguin abans del 30 d’abril comptaran amb un 10% de descompte per pagament immediat en la modalitat General Agremiats. Si esteu interessats a assistir a aquesta jornada, contacteu amb el Gremi a info@gremicarnissers.com o bé envieu un whatsapp al 601 31 77 44.

 

 Consulta el número 157 de Revista Tall 

Etiquetada en...

Comentaris
Comentar aquesta notícia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.