Redacció
Dijous, 22 de Juny del 2023
Ingredients
• Premix Tartar Novit SA al gust*
• Marinata Chef*
• Llavors de sèsam
• Llimona
• Sal
• 100 ml. d’aigua mineral natural
• 1 kg. de carn picada
Elaboració
- Tallar la carn a trossos petits i picar finament (fins i tot amb una punta de ganivet).
- Barrejar 35 gr. de PREMIX TARTAR NOVIT S/A per cada kg de carn i afegir 100 g d’aigua mineral natural.
- Amassar la carn fins que l’aigua s’absorbeixi del tot.
- Marinar la carn amb 30 gr. d’oli d’oliva i 30 gr. de Marinata Xef estovar la massa.
- Decorar finalment amb amanida al gust.
- Servir fred i condimentar al gust amb uns grans de sal gruixuda i una mica de suc de llimona i llavors de sèsam
*Productes de La Botigueta del Gremi
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187