El tiempo - Tutiempo.net

Diumenge, 14 de Setembre del 2025

Recepta Filet tartar de boví

Redacció Dijous, 22 de Juny del 2023

[Img #3081]

 

 

Ingredients
• Premix Tartar Novit SA al gust*
• Marinata Chef*
• Llavors de sèsam
• Llimona
• Sal
• 100 ml. d’aigua mineral natural
• 1 kg. de carn picada

Elaboració

  1. Tallar la carn a trossos petits i picar finament (fins i tot amb una punta de ganivet).
  2. Barrejar 35 gr. de PREMIX TARTAR NOVIT S/A per cada kg de carn i afegir 100 g d’aigua mineral natural.
  3. Amassar la carn fins que l’aigua s’absorbeixi del tot.
  4. Marinar la carn amb 30 gr. d’oli d’oliva i 30 gr. de Marinata Xef estovar la massa.
  5. Decorar finalment amb amanida al gust.
  6. Servir fred i condimentar al gust amb uns grans de sal gruixuda i una mica de suc de llimona i llavors de sèsam

 

*Productes de La Botigueta del Gremi

 

 Consulta el número 157 de Revista Tall 

Etiquetada en...

Comentaris
Comentar aquesta notícia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.