Redacció
Dijous, 22 de Juny del 2023
![[Img #3082]](http://revistatall.cat/upload/images/06_2023/4354_hamburgueses.png)
Ingredients (per a 8 hamburgueses)
• 50 gr. Fiokki de patates*
• 80 gr. Pesto amb festucs*
• 20 gr. Sal d’herbes*
• 60 gr. Salsa de tomàquets secs*
• 150 gr. Soleggiati-Tomàquets tallats a quarts*
• 600 gr de carn picada
• Festucs, cibulet, pinyons
Elaboració:
- Barrejar la carn picada amb el Pesto de festucs, la Salsadoro, els Soleggiati picats, el Fiokki i la Sal amb herbes.
- Fer les hamburgueses i decorar la superfície amb els festucs picats, els pinyons i una mica de cibulet fresc.
- En una paella, coeu a foc alt les hamburgueses amb un raig d’oli extra verge durant uns 10 minuts
*Ingredientes disponibles a La Botigueta del Gremi.





















Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.63