El tiempo - Tutiempo.net

Diumenge, 14 de Setembre del 2025

Recepta Hamburgueses

Redacció Dijous, 22 de Juny del 2023

[Img #3082]

 

Ingredients (per a 8 hamburgueses)


• 50 gr. Fiokki de patates*
• 80 gr. Pesto amb festucs*
• 20 gr. Sal d’herbes*
• 60 gr. Salsa de tomàquets secs*
• 150 gr. Soleggiati-Tomàquets tallats a quarts*
• 600 gr de carn picada
• Festucs, cibulet, pinyons

Elaboració:

  1. Barrejar la carn picada amb el Pesto de festucs, la Salsadoro, els Soleggiati picats, el Fiokki i la Sal amb herbes.
  2. Fer les hamburgueses i decorar la superfície amb els festucs picats, els pinyons i una mica de cibulet fresc.
  3. En una paella, coeu a foc alt les hamburgueses amb un raig d’oli extra verge durant uns 10 minuts

 

*Ingredientes disponibles a La Botigueta del Gremi.

 

 Consulta el número 157 de Revista Tall 

Comentaris
Comentar aquesta notícia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.