Redacció
Dijous, 22 de Juny del 2023
Ingredients
• Capa cruixent, per exemple, galetes.
• 35 gr. Premix tartare Novit SA*
• 30 gr. Gustosi Cuor di Pistacchio
• Grànuls de pistatxo
• Grosella vermella
• 100 ml. aigua
• Etniké Teriyaki*
• 1 kg. carn picada
Elaboració
- Barrejar 35 gr. de Premix Tartare Novit SA amb 100 ml. d’aigua i 30 gr. de Gustosì Cuor di Pistacchio i afegir la barreja a la carn picada fins a obtenir una barreja homogènia.
- Tallar rectangles de carn del pes desitjat amb un tallapastes per donar forma.
- Col·locar les barres de carn resultants sobre galetes mixtes amb llavors o una altra capa cruixent.
- Cobrir la part superior de les barres amb els grànuls de festuc.
- Afegir la grosella vermella per sobre.
- Decorar amb Etniké teriyaki al gust o amb glacejat de vinagre balsàmic
*Podeu adquirir aquests ingredients a La Botigueta del Gremi.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187