El tiempo - Tutiempo.net

Diumenge, 14 de Setembre del 2025

Recepta barretes de proteïnes

Redacció Dijous, 22 de Juny del 2023

[Img #3083]

 

 

Ingredients
• Capa cruixent, per exemple, galetes.
• 35 gr. Premix tartare Novit SA*
• 30 gr. Gustosi Cuor di Pistacchio
• Grànuls de pistatxo
• Grosella vermella
• 100 ml. aigua
• Etniké Teriyaki*
• 1 kg. carn picada

 

Elaboració

  1. Barrejar 35 gr. de Premix Tartare Novit SA amb 100 ml. d’aigua i 30 gr. de Gustosì Cuor di Pistacchio i afegir la barreja a la carn picada fins a obtenir una barreja homogènia.
  2. Tallar rectangles de carn del pes desitjat amb un tallapastes per donar forma.
  3. Col·locar les barres de carn resultants sobre galetes mixtes amb llavors o una altra capa cruixent.
  4. Cobrir la part superior de les barres amb els grànuls de festuc.
  5. Afegir la grosella vermella per sobre.
  6. Decorar amb Etniké teriyaki al gust o amb glacejat de vinagre balsàmic

*Podeu adquirir aquests ingredients a La Botigueta del Gremi.

 

 Consulta el número 157 de Revista Tall 

Comentaris
Comentar aquesta notícia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.