Redacció
Divendres, 28 de Juliol del 2023
Al Gremi fem accions que ajudin a donar a conèixer el nostre ofici, a defensar el sector i a donar-li
el lloc que mereix. A través de tots els nostres canals us anem informant de totes les accions que
portem a terme. Això és el que hem fet aquest darrer trimestre.
Cada mes, mantenim reunions amb la Federació Catalana de Carnissers Xarcuters, tant de presidents com de tècnics per treballar plegats i oferir accions compartides per tots els Gremis. A més, hem fet altres accions que volem compartir amb vosaltres.
ABRIL
- Curs tall de pernil a mà a l’Aula del Gremi.
- Curs d’etiquetatge i fitxes tècniques. Un curs especialment important pels vostres negocis. Podeu fer-ho on-line. (Demaneu-nos informació).
- Saló Gourmet a Madrid: Vam aprofitar per veure nous proïveïdors i establir acords de col·laboracions.
- Assistim a l’Escola CETT on l’agremiat Joan Roca de The Butcher Society va oferir una masterclass sobre la carn de Kobe Wagyu.
- Participació en la Comissió de Seguretat de la carn d’aviram, ous i lagomorfs, organitzada per ACSA (Agència Catalana de Seguretat Alimentària).
- Jornada amb Rezero per la reducció d’envasos d’un sol ús.
- Reunió amb la regidora Montserrat Ballarín i els diferents Gremis d’alimentació a l’Ajuntament de Barcelona per aconseguir una Escola d’Oficis.
- Anem a La Barcelona Futura: econòmica i social. Debat empresarial amb els alcaldables de BCN. Organitzat oer PIMEC
- Curs de cuina al buit amb Juanmi Agüera: teniu la gravació del curs per fer-lo on-line.
- Rebem als alumnes del curs “Programa Oportunitats als Mercats i Comerç de Proximitat” que fan a Mercabarna i organitza BARCELONA Activa.
- Reunions per les negociacions del conveni laboral.
MAIG
- Reunió amb departament de Formació de MERCABARNA.
- Organitzem amb PIMEC cursos sobre Economia verda i transformació digital.
- Participem en la Comissió de Seguretat de la carn i derivats, organitzada per l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària.
- Presentació de productes Canela en Rama a l’Aula del Gremi.
- Tenia la Jornada on-line.
- Assistim a la presentació de la Guia de Pràctiques Correctes d’higiene per a carnisseries, cansaladeries i xarcuteries.
- Realització de Tallers infantils d’hamburgueses als mercats de Sant Antoni, El Ninot i Sants.
- Jornada de presentació d’hamburgueses a l’aula del Gremi.
- Presentació oficial del programa del I Encuentro Anual de Artesanos de la Carne.
- Participem en el IV Networking #CREUemTalents, organitzat per Creu Roja.
- Assistim al 3r Congrés de l’Associació de Veterinaris i Higienistes de Catalunya.
- Assistim a la 1a Jornada Professional All Those.
- Jornada organitzada per Rational a l’Aula del Gremi que ens va mostrar com coure embotits en un forn de vapor.
- El nostre president va participar com a jurat al concurs La Millor Coca de Sant Joan de Catalunya, categoria llardons.
JUNY
- Vam assistir a la 1a edició de la MEAT & FIRE.
- Participem en la Comissió Permanent de PIMEComerç.
- Col·laborem amb la Vedella al carrer - Mercat de Collblanc.
- Assistim a Mercabarna aula de formació.
- Fem al Gremi, de la mà de Pagani, la jornada és temps de barbacoes, és temps de Pagani.
- Anem a la Masia Can Serra Parera per oferir oportunitats de treball.
- Trobada empresarial entre el sector ramader i carnissers detallistes.
- Assistim als Premis Pimec.
- Assistim a l’acte d’agraïment d’empreses i entitats organitzat per CREU ROJA.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187