El tiempo - Tutiempo.net

Dilluns, 15 de Setembre del 2025

Què hem fet el darrer trimestre

Redacció Divendres, 28 de Juliol del 2023

Al Gremi fem accions que ajudin a donar a conèixer el nostre ofici, a defensar el sector i a donar-li
el lloc que mereix. A través de tots els nostres canals us anem informant de totes les accions que
portem a terme. Això és el que hem fet aquest darrer trimestre.

Cada mes, mantenim reunions amb la Federació Catalana de Carnissers Xarcuters, tant de presidents com de tècnics per treballar plegats i oferir accions compartides per tots els Gremis. A més, hem fet altres accions que volem compartir amb vosaltres.

 

ABRIL

 

  • Curs tall de pernil a mà a l’Aula del Gremi.
  • Curs d’etiquetatge i fitxes tècniques. Un curs especialment important pels vostres negocis. Podeu fer-ho on-line. (Demaneu-nos informació).
  • Saló Gourmet a Madrid: Vam aprofitar per veure nous proïveïdors i establir acords de col·laboracions.
  • Assistim a l’Escola CETT on l’agremiat Joan Roca de The Butcher Society va oferir una masterclass sobre la carn de Kobe Wagyu.
  • Participació en la Comissió de Seguretat de la carn d’aviram, ous i lagomorfs, organitzada per ACSA (Agència Catalana de Seguretat Alimentària).
  • Jornada amb Rezero per la reducció d’envasos d’un sol ús.
  • Reunió amb la regidora Montserrat Ballarín i els diferents Gremis d’alimentació a l’Ajuntament de Barcelona per aconseguir una Escola d’Oficis.
  • Anem a La Barcelona Futura: econòmica i social. Debat empresarial amb els alcaldables de BCN. Organitzat oer PIMEC
  • Curs de cuina al buit amb Juanmi Agüera: teniu la gravació del curs per fer-lo on-line.
  •  Rebem als alumnes del curs “Programa Oportunitats als Mercats i Comerç de Proximitat” que fan a Mercabarna i organitza BARCELONA Activa.
  • Reunions per les negociacions del conveni laboral.

 

MAIG

 

  • Reunió amb departament de Formació de MERCABARNA.
  • Organitzem amb PIMEC cursos sobre Economia verda i transformació digital.
  • Participem en la Comissió de Seguretat de la carn i derivats, organitzada per l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària.
  • Presentació de productes Canela en Rama a l’Aula del Gremi.
  • Tenia la Jornada on-line.
  • Assistim a la presentació de la Guia de Pràctiques Correctes d’higiene per a carnisseries, cansaladeries i xarcuteries.
  • Realització de Tallers infantils d’hamburgueses als mercats de Sant Antoni, El Ninot i Sants.
  • Jornada de presentació d’hamburgueses a l’aula del Gremi.
  • Presentació oficial del programa del I Encuentro Anual de Artesanos de la Carne.
  • Participem en el IV Networking #CREUemTalents, organitzat per Creu Roja.
  • Assistim al 3r Congrés de l’Associació de Veterinaris i Higienistes de Catalunya.
  • Assistim a la 1a Jornada Professional All Those.
  • Jornada organitzada per Rational a l’Aula del Gremi que ens va mostrar com coure embotits en un forn de vapor.
  • El nostre president va participar com a jurat al concurs La Millor Coca de Sant Joan de Catalunya, categoria llardons.

 

JUNY

 

  • Vam assistir a la 1a edició de la MEAT & FIRE.
  • Participem en la Comissió Permanent de PIMEComerç.
  • Col·laborem amb la Vedella al carrer - Mercat de Collblanc.
  • Assistim a Mercabarna aula de formació.
  • Fem al Gremi, de la mà de Pagani, la jornada és temps de barbacoes, és temps de Pagani.
  • Anem a la Masia Can Serra Parera per oferir oportunitats de treball.
  • Trobada empresarial entre el sector ramader i carnissers detallistes.
  • Assistim als Premis Pimec.
  • Assistim a l’acte d’agraïment d’empreses i entitats organitzat per CREU ROJA.

 

Comentaris
Comentar aquesta notícia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.