Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de l’Hamburguesa, el passat 22 de maig va tenir lloc al Gremi una jornada per gaudir de les millors hamburgueses. Els professionals i alumnes que estan aprenent l’ofici,
van mostrar les seves propostes d’hamburgueses. Els participants van poder compartir, aprendre i gaudir amb
moments molt emocionants.
Al final de la presentació es va fer un tast i entre tots es va valorar l’originalitat i la presentació, la combinació d’ingredients, el sabor, la rendibilitat i la pulcritud en la presentació, i van ser escollides com guanyadores al “Millor Sabor” la de John Jairo Daza; a “Millor presentació” Yolanda i Cinta Casternado; i com a “Més Original” la del David Barroso. Us mostrem algunes fotos dels participants i les seves creacions.
Podeu veure el vídeo de la jornada en aquest enllaç.
Imatges de les hamburgueses presentades:
![[Img #3115]](http://revistatall.cat/upload/images/08_2023/2765_jose-sanz-de-carnisseria-marti-cortada-al-barri-de-les-corts-nom-hamburguesa-terranova.png)
José Sanz de Carnisseria Martí Cortada al barri de les Corts. Nom: Hamburguesa Terranova
![[Img #3116]](http://revistatall.cat/upload/images/08_2023/7726_elisabet-camejo-alumne-del-cp-de-linstitut-dels-aliments-de-mercabarna-nom-hamburguesa-dangus-al-pesto.png)
Elisabet Camejo, alumne del CP de l'Institut dels Aliments de Mercabarna. Nom: Hamburguesa d'Angus al pesto
![[Img #3117]](http://revistatall.cat/upload/images/08_2023/9192_john-jairo-daza-alumne-del-cp-de-linstitut-dels-aliments-de-mercabarna-nom-hamburguesa-de-sofregit-dangus-amb-cor-de-roquerfort.png)
John Jairo Daza, alumne del CP de l'Institut dels Aliments de Mercabarna. Nom: Hamburguesa de sofregit d'Angus amb cor de roquerfort
![[Img #3118]](http://revistatall.cat/upload/images/08_2023/2136_patricia-galvez-de-carnicas-merche-de-castellar-del-valles-nom-hamburguesa-primavera.png)
Patrícia Gálvez, de Cárnicas Merche de Castellar del Vallès. Nom:. Hamburguesa Primavera
![[Img #3119]](http://revistatall.cat/upload/images/08_2023/5836_yolanda-i-cinta-casternado-de-carns-cinta-del-mercat-de-la-concepcio-nom-una-aposta-de-futur.png)
Yolanda i Cinta Casternado de Carns Cinta del Mercat de la Concepció. Nom: Una aposta de futur
![[Img #3120]](http://revistatall.cat/upload/images/08_2023/808_victor-delgado-alumne-del-projecte-singulars-de-mercabarna-nom-hamburguesa-delgado-rander-matias-alumne-del-projecte-singulars-de-mercabarna-nom-hamburguesa-la-pata.png)
Víctor Delgado, alumne del Projecte Singulars de Mercabarna. Nom: Hamburguesa Delgado. Rander Matías, alumne del Projecte Singulars de Mercabarna. Nom: Hamburguesa La Pata
![[Img #3121]](http://revistatall.cat/upload/images/08_2023/2164_janela-morante-de-carnisseria-roser-a-poble-sec-nom-burguer-meat-de-ceba-torrada.png)
Janela Morante de Carnisseria Roser a Poble Sec. Nom: Burguer Meat de ceba torrada
![[Img #3122]](http://revistatall.cat/upload/images/08_2023/9674_montserrat-peradalta-del-rebost-de-can-peradalta-nom-hamburguesa-explosio-de-sabors.png)
Montserrat Peradalta del Rebost de Can Peradalta. Nom: Hamburguesa Explosió de Sabors
![[Img #3123]](http://revistatall.cat/upload/images/08_2023/8746_clara-luis-alumne-del-cp-de-linstitut-dels-aliments-de-mercabarna-nom-hamburguesa-de-mango-caramellitzat.png)
Clara Luis, alumne del CP de l'Institut dels Aliments de Mercabarna. Nom: Hamburguesa de mango caramel·litzat
![[Img #3124]](http://revistatall.cat/upload/images/08_2023/3465_miquela-lopez-de-miquela-artes-xarcuters-a-sant-gervasi-nom-hamburguesa-lestrella.png)
Miquela López de Miquela Artés Xarcuters a Sant Gervasi. Nom.: Hamburguesa l'Estrella
![[Img #3125]](http://revistatall.cat/upload/images/08_2023/9213_david-barroso-de-david-carnissers-al-mercat-de-santa-caterina-nom-best-burguer.png)
David Barroso de David Carnissers al Mercat de Santa Caterina. Nom: Best Burguer
![[Img #3127]](http://revistatall.cat/upload/images/08_2023/4751_jose-sanz-de-carnisseria-marti-cortada-al-barri-de-les-corts-nom-hamburguesa-pietissa.png)
José Sanz de Carnisseria Martí Cortada al barri de les Corts. Nom: Hamburguesa Pietissa
![[Img #3126]](http://revistatall.cat/upload/images/08_2023/8814_christopher-diu-restoy-i-merce-aloy-de-carnisseria-merce-aloy-a-manresa-nom-burguer-pollastre-alvocat-i-gambes.png)
Christopher Diu Restoy i Mercè Aloy de Carnisseria Mercè Aloy a Manresa. Nom: Burguer pollastre alvocat i gambes
![[Img #3129]](http://revistatall.cat/upload/images/08_2023/7663_alex-jordan-de-carns-i-elaborats-cerdanya-de-la-seu-durgell-nom-burguer-meat-peu-de-porc.png)
Àlex Jordan de Carns i Elaborats Cerdanya de la Seu d'Urgell. Nom: Burguer Meat Peu de Porc
![[Img #3128]](http://revistatall.cat/upload/images/08_2023/1315_jordi-gil-colome-i-rosa-perez-de-cal-tete-al-masnou-nom-hamburguesa-tennesse-and-chocolat.png)
Jordi Gil Colomé i Rosa Pérez de Cal Tete al Masnou. Nom: Hamburguesa Tennesse & Chocolat
























Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.63