El tiempo - Tutiempo.net

Diumenge, 14 de Setembre del 2025

Jornada per gaudir amb les millors hamburgueses

Redacció Dilluns, 07 de Agost del 2023

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de l’Hamburguesa, el passat 22 de maig va tenir lloc al Gremi una jornada per gaudir de les millors hamburgueses. Els professionals i alumnes que estan aprenent l’ofici,
van mostrar les seves propostes d’hamburgueses. Els participants van poder compartir, aprendre i gaudir amb
moments molt emocionants.

Al final de la presentació es va fer un tast i entre tots es va valorar l’originalitat i la presentació, la combinació d’ingredients, el sabor, la rendibilitat i la pulcritud en la presentació, i van ser escollides com guanyadores al “Millor Sabor” la de John Jairo Daza; a “Millor presentació” Yolanda i Cinta Casternado; i com a “Més Original” la del David Barroso. Us mostrem algunes fotos dels participants i les seves creacions.

 

Podeu veure el vídeo de la jornada en aquest enllaç.

Revista Tall 158

 

Imatges de les hamburgueses presentades:

 

[Img #3115]

José Sanz de Carnisseria Martí Cortada al barri de les Corts. Nom: Hamburguesa Terranova

[Img #3116]
 

Elisabet Camejo, alumne del CP de l'Institut dels Aliments de Mercabarna. Nom: Hamburguesa d'Angus al pesto

[Img #3117]

John Jairo Daza, alumne del CP de l'Institut dels Aliments de Mercabarna. Nom: Hamburguesa de sofregit d'Angus amb cor de roquerfort

 

[Img #3118]

Patrícia Gálvez, de Cárnicas Merche de Castellar del Vallès. Nom:. Hamburguesa Primavera

[Img #3119]

Yolanda i Cinta Casternado de Carns Cinta del Mercat de la Concepció. Nom: Una aposta de futur

 

[Img #3120]
 

Víctor Delgado, alumne del Projecte Singulars de Mercabarna. Nom: Hamburguesa Delgado. Rander Matías, alumne del Projecte Singulars de Mercabarna. Nom: Hamburguesa La Pata

 

[Img #3121]

Janela Morante de Carnisseria Roser a Poble Sec. Nom: Burguer Meat de ceba torrada

 

[Img #3122]

Montserrat Peradalta del Rebost de Can Peradalta. Nom:  Hamburguesa Explosió de Sabors

 

[Img #3123]

Clara Luis, alumne del CP de l'Institut dels Aliments de Mercabarna. Nom: Hamburguesa de mango caramel·litzat

 

[Img #3124]

Miquela López de Miquela Artés Xarcuters a Sant Gervasi. Nom.: Hamburguesa l'Estrella

 

[Img #3125]

David Barroso de David Carnissers al Mercat de Santa Caterina. Nom: Best Burguer

 

[Img #3127]

José Sanz de Carnisseria Martí Cortada al barri de les Corts. Nom: Hamburguesa Pietissa

 

[Img #3126]
 

Christopher Diu Restoy i Mercè Aloy de Carnisseria Mercè Aloy a Manresa. Nom: Burguer pollastre alvocat i gambes

 

[Img #3129]

Àlex Jordan de Carns i Elaborats Cerdanya de la Seu d'Urgell. Nom: Burguer Meat Peu de Porc

 

[Img #3128]

Jordi Gil Colomé i Rosa Pérez de Cal Tete al Masnou. Nom:  Hamburguesa Tennesse & Chocolat

Comentaris
Comentar aquesta notícia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.