Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de l’Hamburguesa, el passat 22 de maig va tenir lloc al Gremi una jornada per gaudir de les millors hamburgueses. Els professionals i alumnes que estan aprenent l’ofici,
van mostrar les seves propostes d’hamburgueses. Els participants van poder compartir, aprendre i gaudir amb
moments molt emocionants.
Al final de la presentació es va fer un tast i entre tots es va valorar l’originalitat i la presentació, la combinació d’ingredients, el sabor, la rendibilitat i la pulcritud en la presentació, i van ser escollides com guanyadores al “Millor Sabor” la de John Jairo Daza; a “Millor presentació” Yolanda i Cinta Casternado; i com a “Més Original” la del David Barroso. Us mostrem algunes fotos dels participants i les seves creacions.
Podeu veure el vídeo de la jornada en aquest enllaç.
Imatges de les hamburgueses presentades:
José Sanz de Carnisseria Martí Cortada al barri de les Corts. Nom: Hamburguesa Terranova
Elisabet Camejo, alumne del CP de l'Institut dels Aliments de Mercabarna. Nom: Hamburguesa d'Angus al pesto
John Jairo Daza, alumne del CP de l'Institut dels Aliments de Mercabarna. Nom: Hamburguesa de sofregit d'Angus amb cor de roquerfort
Patrícia Gálvez, de Cárnicas Merche de Castellar del Vallès. Nom:. Hamburguesa Primavera
Yolanda i Cinta Casternado de Carns Cinta del Mercat de la Concepció. Nom: Una aposta de futur
Víctor Delgado, alumne del Projecte Singulars de Mercabarna. Nom: Hamburguesa Delgado. Rander Matías, alumne del Projecte Singulars de Mercabarna. Nom: Hamburguesa La Pata
Janela Morante de Carnisseria Roser a Poble Sec. Nom: Burguer Meat de ceba torrada
Montserrat Peradalta del Rebost de Can Peradalta. Nom: Hamburguesa Explosió de Sabors
Clara Luis, alumne del CP de l'Institut dels Aliments de Mercabarna. Nom: Hamburguesa de mango caramel·litzat
Miquela López de Miquela Artés Xarcuters a Sant Gervasi. Nom.: Hamburguesa l'Estrella
David Barroso de David Carnissers al Mercat de Santa Caterina. Nom: Best Burguer
José Sanz de Carnisseria Martí Cortada al barri de les Corts. Nom: Hamburguesa Pietissa
Christopher Diu Restoy i Mercè Aloy de Carnisseria Mercè Aloy a Manresa. Nom: Burguer pollastre alvocat i gambes
Àlex Jordan de Carns i Elaborats Cerdanya de la Seu d'Urgell. Nom: Burguer Meat Peu de Porc
Jordi Gil Colomé i Rosa Pérez de Cal Tete al Masnou. Nom: Hamburguesa Tennesse & Chocolat
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187