Amb l’estiu arriben les reunions amb amics i família al voltant del foc i la brasa.
Per tal d’oferir als teus clients una gran varietat d’oferta de broquetes, woks i peces especials amb sabors i textures úniques, vam celebrar una jornada gratuïta de formació el passat 19 de juny, a l’Aula del Gremi, de la mà de Fernando Ferrer, xef i mestre carnisser de Pagani Chef.
Durant la jornada es va gaudir d'una formació molt interessant i pràctica que va tenir un gran èxit de participació.
Durant aquesta jornada es van veure elaboracions fetes amb la línia Rub by Pagani Chef, que té el seu origen en els adobs típics de les barbacoes americanes.
També es van descobrir presentacions d’elaboracions amb la línia Grill by Pagani Chef, ideal per a qualsevol tipus de carn i ideal també per assonar qualsevol classe de vegetals amb el que s'acompanyen les carns a la brasa.
Així mateix, ens van mostrar combinacions amb la línia de marinades en base olil Gustosi by Pagani Chef, la
línia de marinats més coneguda, i es va presentar l’última incorporació a la família Gustosi, la Gustosi Cuor
de Festuc.
En definitiva, durant la jornada es va gaudir d'una formació molt interessant i pràctica que va tenir un gran èxit de participació.
Podeu veure la gravació de la jornada en aquesta enllaç.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.142