Si parem a pensar a què ens dediquem els que “venem” carn de porc ibèric, jo no faria servir ni la paraula vendre, ni la paraula fabricar. Crec que el verb apropiat i que millor defineix és “cuidar”.
Quan pregunto: Què fa la teva empresa o el teu negoci? Gairebé sempre sento dues respostes, o bé venen alguna cosa o bé fabriquen alguna cosa. És una resposta normalitzada i generalitzada, que segurament molts quan llegiu això podeu estar d’acord. Si parem a pensar a què ens dediquem els que “venem” carn de porc ibèric, jo no faria servir ni la paraula vendre, ni la paraula fabricar. Crec que el verb apropiat i que millor defineix és “cuidar”.
Cuidem les races amb seleccions d’espècimens i cuidant els encreuaments per garantir la millor carn, cuidem els camps, les deveses, on pasturen per garantir un entorn natural i qualitat inigualable. Cuidem el transport i sacrifici per reduir l’estrès i el patiment animal, cuidem l’especejament artesà amb línies de fred i gestió de temps per garantir protocols fitosanitaris de la màxima garantia.
Cuidem la distribució, seleccionant agències especialitzades per garantir rapidesa, agilitat i cadenes de fred continuades, i cuidem els punts de venda i elaboració on treballeu, informeu i oferiu la nostra carn ibèrica, perquè treballem amb cansaladers que no fabriquen, vosaltres elaboreu.
Treballem amb botigues i professionals que atenen, no venen. En definitiva, només podem treballar amb professionals que cuiden als seus clients, aquells que no cuiden la matèria primera, els que només fabriquen i només venen, tampoc volen ni valoren tot el que fem.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187