Teniu a la vostra disposició la Guia de pràctiques correctes d’higiene per carnisseries, xarcuteries i
polleries, un document, aprovat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
Teniu a la vostra disposició la Guia de pràctiques correctes d’higiene per carnisseries, xarcuteries i polleries, un document, aprovat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
La guia, entre d’altres, proporciona informació sobre les pràctiques correctes d’higiene, com ara la manipulació i el control de la qualitat dels productes carnis, la neteja i desinfecció dels equips i les instal·lacions, el control dels al·lèrgens o la gestió dels residus
Després d’anys de reivindicacions i de treball, hem aconseguit un document que és referència obligada per totes les parts implicades en la seguretat alimentària: inspectors, productors i comercialitzadors.
La guia la podeu demanar en paper per un preu de 15 €.
O bé la podeu descarregar en PDF en aquest enllaç.
Hem aconseguit un document que és referència obligada per totes les parts implicades en la seguretat alimentària.
![[Img #3168]](http://revistatall.cat/upload/images/10_2023/3252_guia_2.png)





















Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.63