Els passats 30 de setembre i 1 d’octubre vam poder assistir a la primera edició del “Encuentro Artesanos de la Carne” organitzat per Cedecarne i Agrifood a Madrid. Un esdeveniment amb l’objectiu de fer valdre als professionals de la carnisseria, la xarcuteria i polleria.
Vam escoltar la xerrada “Mites i notícies falses sobre la ramaderia i la carn” a càrrec de José Manuel Álvarez de Carne y Salud.
El dissabte vam assistir al sopar on es va presentar la Selecció Espanyola de Carnissers, de la qual són membres, els nostres agremiats, l’Ana Paris i en Toni Guillaumet.
Vam escoltar la xerrada “Mites i notícies falses sobre la ramaderia i la carn” a càrrec de José Manuel Álvarez de Carne y Salud.
El diumenge es va projectar el vídeo de la trobada i vam assistir a una taula rodona on es va parlar sobre el futur del sector i a la que participava el nostre agremiat l’Àlex Castany de Sanmartí 1850, així com a diferents xerrades sobre valor afegit, gestió econòmica o gestió de xarxes.
El “I Encuentro Anual de Artesanos de la Carne” va acabar amb l’entrega dels premis per a professionals convocats per aquesta ocasió. L’Eduard Escofet, agremiat, de l’empresa Escofet Oliver, va rebre el Premi a la trajectòria empresarial.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187