Compartim propostes d’elaborats molt atractius i fàcils de fer per oferir a la vostra clientela.
INGREDIENTS
• 300 g de carn picada de porc
• 100 g de crema de pebrots vermells*
• 25 g de Fiokki de patates*
• 50 g de Grancrema de formatge scamorza fumat*
• Sal amb herbes*
• 420 g de sofregit de verdures fresques
• 4 pebrots vermells i grocs
• 1 ou
• 50 g de parmesà Reggiano
• 50 g de pa ratllat
• 1 gra d’all
PREPARACIÓ
1. Rentar els pebrots i tallar-los la part superior per obtenir una mena de barret. Treure les llavors i els filaments interns. Preparar el farcit amb tots els ingredients i farcir els pebrots. Cobrir-los amb el barret i col·locar-los en un plat.
2. Per cuinar-los, posar-los al forn durant 45’ a 180º
* Productes disponibles a La Botigueta del Gremi.
Totes les receptes que publiquem es poden fer amb qualsevol altre tipus de carn.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187