El tiempo - Tutiempo.net

Diumenge, 14 de Setembre del 2025

Recepta Pebrots farcits

Redacció Divendres, 03 de novembre del 2023

Compartim propostes d’elaborats molt atractius i fàcils de fer per oferir a la vostra clientela.

 

INGREDIENTS

• 300 g de carn picada de porc

• 100 g de crema de pebrots vermells*

• 25 g de Fiokki de patates*

• 50 g de Grancrema de formatge scamorza fumat*

• Sal amb herbes*

• 420 g de sofregit de verdures fresques

• 4 pebrots vermells i grocs

• 1 ou

• 50 g de parmesà Reggiano

• 50 g de pa ratllat

• 1 gra d’all 

 

PREPARACIÓ

1. Rentar els pebrots i tallar-los la part superior per obtenir una mena de barret. Treure les llavors i els filaments interns. Preparar el farcit amb tots els ingredients i farcir els pebrots. Cobrir-los amb el barret i col·locar-los en un plat.

2. Per cuinar-los, posar-los al forn durant 45’ a 180º

 

* Productes disponibles a La Botigueta del Gremi.

Totes les receptes que publiquem es poden fer amb qualsevol altre tipus de carn.

Etiquetada en...

Comentaris
Comentar aquesta notícia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.