Compartim propostes d’elaborats molt atractius i fàcils de fer per oferir a la vostra clientela.
INGREDIENTS
• 1 kg de costelles de porc
• 30 g de Marinata Chef *
• 50 g de Pagani Dry Rub*
• 50 g de ceba en trossos
PREPARACIÓ
1. Condimentar les costelles amb la Marinata Chef.
2. Afegir també Pagani Dry Rub. 3. Decorar amb cibulet i ceba a trossos. 4. Les costelles es poden vendre en cru o cuinades a baixa temperatura a una bossa de cocció al buit. El client només haurà d’escalfar-les al forn o a una paella.
* Productes disponibles a La Botigueta del Gremi.
Totes les receptes que publiquem es poden fer amb qualsevol altre tipus de carn.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187