Compartim propostes d’elaborats molt atractius i fàcils de fer per oferir a la vostra clientela.
INGREDIENTS
• 400 g de llom de porc
• 100 g de pesto de cítrics *
• Pebre rosa al gust *
• Sal amb herbes *
• 20 g de pinyons
• Escorces i làmines de cítrics
• Orenga fresc
PREPARACIÓ
1. Tallar la carn a tires de mida mitjana-gran.
2. Barrejar-la amb els altres ingredients i completar amb cítrics tallats a daus.
3. Condimentar amb sal amb herbes i decorar amb orenga fresca i pebre rosa, afegint oli d’oliva verge extra.
4. Preescalfar una paella antiadherent i cuinar les tires a foc alt durant aprox. 10 minuts
* Productes disponibles a La Botigueta del Gremi.
Totes les receptes que publiquem es poden fer amb qualsevol altre tipus de carn.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187