
La fira Meat Xperience ja s’està comercialitzant. La nostra fira serà una realitat els propers 27 i 28 d’octubre de 2024. La Federació Catalana a través de la marca que engloba tots els gremis de Catalunya, Carnissers Xarcuters Catalunya, ha posat tota la carn a la graella i ja comencem a tenir reserves.
Estem molt il·lusionats amb aquesta iniciativa, perquè des del Gremi l’hem feta nostra i vostra.
En les darreres setmanes, hem conformat el Comitè Organitzatiu, format per tots els gremis, institucions, associacions i l’empresa organitzadora, Impacta Group. Hem obert les xarxes socials (us convidem que ens seguiu a Facebook, Instagram, Twitter i Linkedin), la web i ja tenim els mitjans de comunicació que ens donaran suport i faran difusió de les nostres comunicacions: EuroCarne, Revista Cárnica, TecnoCarne, Revista Gras i Magre i Revista Tall.
Meat Xperience és una fira especialitzada dedicada al sector carni, dissenyada per carnisseries, xarcuteries, polleries i botigues gourmet de productes carnis.
Durant aquest esdeveniment de dos dies al recinte firal de La Farga de l’Hospitalet, tindreu l’oportunitat de submergir-vos en un ambient on s’exhibeixen els millors productes i serveis per impulsar el desenvolupament dels vostres negoci.
Per aquest motiu, estem perfilant les millors experiències en viu per a vosaltres per mostrar-vos noves propostes alineades amb les tendències de consum actual.
Com us comentava el nostre president, l’Antoni Gàlvez, en el número 159 de la revista, “Meat Xperience és una fira exclusivament per a nosaltres, està organitzada en un format pensat per als i les professionals detallistes de la carn”. Trobarem els proveïdors de les empreses càrnies, de maquinària, d’espècies, de packaging, de software, de pesatge, de transport, d’estris… tot el que necessitem en el nostre dia a dia, ho trobareu a Meat Xperience. Des del Gremi pensem que és una bona oportunitat per trobar-nos en un punt en comú, com és la fira, les empreses proveïdores, els professionals actuals i la nova generació de joves que conformen el futur del nostre ofici.
La fira Meat Xperience serà una realitat els pròxims 27 i 28 d’octubre de 2024. En les darreres setmanes hem conformat el Comitè Organitzatiu i ja comencem a tenir les primeres reserves.
La fira engega motors. Compartiu amb els vostres proveïdors aquesta informació. La web www.meatxperience.com concentra tota la informació: notes de premsa i també entrevistes. Per ara s’ha entrevistat a Pròsper Puig, president de la Federació, que remarca el repte que suposa la fira de “captar vocacions i fomentar el relleu generacional” al mateix temps que es reivindica “una formació professional a la mida del comerç de proximitat”. Podeu ampliar la informació en aquest enllaç.
Des de Meat Xperience també s’ha entrevistat a Toni Vilà, president del Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de Girona i mestre artesà, qui ha destacat el tracte personalitzat del petit comerç com a eina d’identitat del nostre sector. Meat Xperience entrevistarà tots els presidents dels gremis de Catalunya. En la pròxima edició, Antonio Gàlvez posarà la veu del Gremi de Barcelona.
Des del Gremi pensem que la Fira Meat Xperience és una bona oportunitat per trobar-nos en un punt en comú, les empreses proveïdores i els professionals del sector. Reserveu el 27 i 28 d’octubre de 2024 a la vostra agenda, ja
Més información de la fira Meat Xperience a www.meatxperience.com
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187