
El passat mes de novembre, l’Hble. Sr. David Mascort Subiranas, conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, va lliurar els Diplomes de Mestre Artesà Alimentari. El Departament atorga aquest Diploma a les persones artesanes alimentàries que acrediten mèrits de creativitat i coneixements al llarg de la seva trajectòria professional. En un ofici com el nostre, arrelat a la cultura alimentària catalana, que aplega el coneixement de la tradició i la innovació, és tot un honor rebre aquest reconeixement.
Ens omple de satisfacció que la nostra agremiada, la Laia Valls de Can Valls d’Argentona, hagi rebut el títol de “MESTRA ARTESANA ALIMENTÀRIA”. La Laia en recollir el premi, va manifestar: “És un plaer haver estat guardonada per fer una feina que m’apassiona. Sense el GREMI, no hauria estat possible. Espero que cadascun de vosaltres continueu aquest camí en els pròxims anys, perquè hem de fer valer la nostra feina. No podem permetre que aquest ofici es perdi; ens hem de fer valorar, ja que tot allò que sigui artesà no té preu”.
També han estat reconeguts altres companys d’ofici, com Carles Borrull de Reus, Marta Burguet de Blanes, Valentí Fabregat i Ramon Hernando de Barcelona, David López de la Vall d’en Bas, Josep Pibernat de Santa Coloma de Farners i Antoni Vigo de Bellver de Cerdanya.
L’Hble. Sr. David Mascort Subiranas, conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, va lliurar els Diplomes de Mestre Artesà Alimentari, uns diplomes que acrediten mèrits de creativitat i coneixements
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187