El tiempo - Tutiempo.net

Diumenge, 14 de Setembre del 2025

La Selecció espanyola de carnissers al Mundial de la Carnisseria de París 2025

Redacció Dilluns, 22 de Gener del 2024

Un somni perseguit durant molt de temps esdevé realitat el 2023 amb la creació de l’equip espanyol de la carnisseria, una iniciativa impulsada per més de 24.000 empreses del sector, que dona feina a 60.000 professionals d’aquest ofici.

 

Espanya, amb la seva rica tradició i innovació en el sector, arriba finalment al mapa de les competicions internacionals de carnisseria, gràcies a l’aposta i l’esforç de CEDECARNE, la confederació que agrupa els gremis a nivell nacional. Això ens permetrà participar en el pròxim Mundial de la Carnisseria, i altres competicions internacionals, amb un equip ja seleccionat que està duent a terme els seus entrenaments.

 

L’equip està format per professionals destacats de tot el territori espanyol, amb Bruno Casal de Narón (A Coruña) com a Seleccionador i José Luis Collazos de Valladolid com a Entrenador. Diferents especialistes en deshuesat, elaboració i presentació formen part de l’equip, com Toni Guillaumet de Balaguer (Lleida), Verónica Escobar de València, Daniel Herrero de Fuenlabrada (Madrid), Javier Vaqueiro de Vigo, Alberto Ederra de Pamplona, José Luis Rodríguez de Madrid, Ana París de Balaguer (Lleida), Raúl Pérez de Parla (Madrid) i Raquel Vañó d’Alcoy (Alacant).

 

CONFIRMADA LA PARTICIPACIÓ EN EL MUNDIAL DE LA CARNISSERIA DE PARÍS 2025

La direcció general del World Butchers’ Challenge ha aprovat la participació de la Selecció Espanyola de Carnissers al Mundial de la Carnisseria, que se celebrarà a París el març de 2025. L’equip serà una de les 18 seleccions que competiran pel títol de millors del món.

 

LA SELECCIÓ DE CARNISSERS I CARNISSERES BUSCA PATROCINADORS

En aquesta fase emocionant, l’equip està activament buscant nous patrocinadors per assegurar la continuïtat de la Selecció. Els patrocinadors tindran l’oportunitat d’acompanyar l’equip no només al Mundial sinó també a totes les futures competicions internacionals, valorant aquest ofici excepcional. Un moment històric per a la carnisseria espanyola, que, amb el suport necessari, buscarà destacar i conquerir el món amb la seva destresa i passió en aquesta prestigiosa competició internacional.

 

 

El somni de tenir una selecció de carnissers és ja una realitat.

 

Comentaris
Comentar aquesta notícia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.