
La Mercè ha compartit en el nostre grup de WhatsApp de professionals del Gremi, aquest missatge que ens plau compartir. Agraïm per la part que ens toca i ens encoratja a continuar treballant per i amb vosaltres. Hem de dir que la vostra receptivitat ho fa possible, esteu atents i atentes al que us proposem des del Gremi, ens aporteu suggeriments per millorar i fer més gran l’ofici! El Gremi som tots i totes! Llarga vida al Gremi!
Mercè Casals de Cansaladeria Casals: “Ja fa dies que vull trobar una estona per compartir amb vosaltres el meu agraïment per l’esforç i la tenacitat d’aquest grup i del Gremi, pel suport de tots plegats, que a mi m’ha ajudat en molts moments. Fa 2 anys que volia fer els embotits nadalencs, però per manca de salut i tècnica no me’n vaig sortir. L’any passat vaig fer els patés i enguany hem repetit, i Sí! He fet els embotits de Nadal. La fita ha estat un repte per mi mateixa i crec que me n’he sortit prou bé. Els he anomenat “Celebrem 50 Nadals - edició limitada”, perquè aquest any és el 50è aniversari de la botiga i em sento amb la necessitat d’agrair i mencionar algunes persones que m’han ajudat a recuperar la il·lusió per aquest ofici.
Primer, he de mencionar el meu pare, en Climent, qui fa tot just 15 anys que no hi és, però sempre està present al meu cor i és el meu àngel. La seva llibreta de receptes em serveix per a les elaboracions més artesanes i tradicionals. La mare, la Carme, de qui en tenim sort, ja que és una gran professional i continua amb la passió que sempre l’ha caracteritzat per la feina. Ja quasi en té 80 anys, però la botiga la manté activa i és la seva vida! A la “jefa”, ma germana, la Montse, qui em deixa fer tot el que vull a l’obrador i és un gran tresor per mi.
Vull agrair al Gremi la formació que ofereix. Vull agrair a la mestra artesana Anna Paris per compartir els seus coneixements al curs d’embotits de Nadal, que m’ha ajudat amb la tècnica de la cocció. La Yolanda i la Cinta Casternado per la seva capacitat d’innovació i l’entusiasme que ens transmeten, i els coneixements que comparteixen amb tots plegats.
Vull agrair el MOF Sebastien Zozaya, el seu llibre de receptes de xarcuteria que ha estat revelador per mi. I d’altres llibres de receptes en francès que m’han servit d’inspiració... Al final aprendre francès! Gràcies, gràcies i mil gràcies a tots!
Em sento molt contenta i orgullosa del resultat de la meva feina, i vull que aquells que esteu cansats, i sovint farts d’aguantar algun tipus de clienteles i de pencar tant, trobeu la il·lusió per tirar endavant".
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187