INGREDIENTS
• 1 conill desossat (1,5 kg)
• 420 g de Sofregit Pronto a base verdures fresques*
• 20 g de Crema de romaní*
• 25 g de Fiokki de patates*
• 300 g de carn picada • 300 g de cansalada
• 1 ou • 50 g de parmesà
• 1 all • 50 g de pa ratllat
PREPARACIÓ
1. Amanir l’interior del conill lleugerament amb la crema de romaní
2. Prepareu el farciment barrejant la carn picada, el fiokki, el pa ratllat, el sofregit, l’ou, l’all picat, el formatge parmesà ratllat i la sal a les herbes.
3. Posar el farciment al centre del conill i enrotllar-lo, embolicar-lo amb la cansalada fresca i col·locar-lo dins una malla elàstica per a farcits, decorant-lo amb unes branquetes de romaní.
4. Posar al forn a 180 °C durant 45 minuts aproximadament.
* Productes disponibles a La Botigueta del Gremi.
Totes les receptes que publiquem es poden fer amb qualsevol altre tipus de carn
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187