El tiempo - Tutiempo.net

Dilluns, 15 de Setembre del 2025

Conill farcit

Redacció Dilluns, 22 de Gener del 2024

 

 

INGREDIENTS

• 1 conill desossat (1,5 kg)

• 420 g de Sofregit Pronto a base verdures fresques*

• 20 g de Crema de romaní*

• 25 g de Fiokki de patates*

• 300 g de carn picada • 300 g de cansalada

• 1 ou • 50 g de parmesà

• 1 all • 50 g de pa ratllat

 

PREPARACIÓ

1. Amanir l’interior del conill lleugerament amb la crema de romaní

2. Prepareu el farciment barrejant la carn picada, el fiokki, el pa ratllat, el sofregit, l’ou, l’all picat, el formatge parmesà ratllat i la sal a les herbes.

3. Posar el farciment al centre del conill i enrotllar-lo, embolicar-lo amb la cansalada fresca i col·locar-lo dins una malla elàstica per a farcits, decorant-lo amb unes branquetes de romaní.

4. Posar al forn a 180 °C durant 45 minuts aproximadament.

 

* Productes disponibles a La Botigueta del Gremi.

Totes les receptes que publiquem es poden fer amb qualsevol altre tipus de carn

Etiquetada en...

Comentaris
Comentar aquesta notícia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.