
INGREDIENTS
• 300 g de filets de pollastre
• 100 g de Gransalsa de puntes d’espàrrecs *
• 50 g de pernil cuit tallat en una única rodanxa
• 40 g de formatge en una làmina
• 20 g de parmesà ratllat
• 15 g de pa ratllat
• 2 làmines de cansalada
PREPARACIÓ
1. Disposeu el filet de pollastre obert sobre la taula de treball i esteneu.
2. Ompliu en el següent ordre: rodanxa de pernil cuit, làmina de formatge i finalment la Gransalsa de puntes d’espàrrec, prèviament espessida amb el pa ratllat i el Parmesà.
3. Enrotlleu la carn de manera que aconseguim un rotllo. Posar pels costats dels rotllos làmines de cansalada.
4. Lligar la peça amb fil de cuina. Inserir entre els fils algunes branquetes d’herbes fresques.
5. Cuinar en una paella amb una mica d’oli, vi blanc i brou. També es pot fer al forn a 180 ºC uns 30 minuts
* Productes disponibles a La Botigueta del Gremi.
Totes les receptes que publiquem es poden fer amb qualsevol altre tipus de carn.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187