El tiempo - Tutiempo.net

Diumenge, 14 de Setembre del 2025

Pollastre amb esparrecs i pernil cuit

Redacció Dilluns, 22 de Gener del 2024

 

INGREDIENTS

• 300 g de filets de pollastre

• 100 g de Gransalsa de puntes d’espàrrecs *

• 50 g de pernil cuit tallat en una única rodanxa

• 40 g de formatge en una làmina

• 20 g de parmesà ratllat

• 15 g de pa ratllat

• 2 làmines de cansalada

 

PREPARACIÓ

1. Disposeu el filet de pollastre obert sobre la taula de treball i esteneu.

2. Ompliu en el següent ordre: rodanxa de pernil cuit, làmina de formatge i finalment la Gransalsa de puntes d’espàrrec, prèviament espessida amb el pa ratllat i el Parmesà.

3. Enrotlleu la carn de manera que aconseguim un rotllo. Posar pels costats dels rotllos làmines de cansalada.

4. Lligar la peça amb fil de cuina. Inserir entre els fils algunes branquetes d’herbes fresques.

5. Cuinar en una paella amb una mica d’oli, vi blanc i brou. També es pot fer al forn a 180 ºC uns 30 minuts

 

* Productes disponibles a La Botigueta del Gremi.

Totes les receptes que publiquem es poden fer amb qualsevol altre tipus de carn.

Etiquetada en...

Comentaris
Comentar aquesta notícia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.