
INGREDIENTS
• 1 kg de carn de cavall
• Gustosi Pagani La Barbecue*
• Olives negres sense os
• Olives verdes sense os
• Tàperes • Fulles de col
• Pinyons
PREPARACIÓ
1. Tallar la carn en trossos petits. Picar-la amb el ganivet intentant fer-la tan petita com sigui possible.
2. Aromatitzar-la amb Gustosi Pagani La Barbecue. Afegir olives i tàperes tallades petites i barrejar-ho tot.
3. Escaldar fulles de col i amb l’ajuda d’un tallador de massa triangular fer triangles amb les fulles de col.
4. Omplir la resta del motlle triangular amb la carn condimentada.
5. Decorar els triangles de carn i col amb pinyons.
6. Es pot menjar cru o es pot cuinar al forn a 200 ºC durant 5-10 minuts
* Productes disponibles a La Botigueta del Gremi.
Totes les receptes que publiquem es poden fer amb qualsevol altre tipus de carn.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187