
El pròxim 29 d’abril, amb la col·laboració d’Iberconseil, organitzem una formació gratuïta centrada en el
fascinant món del formatge. Aquest curs oferirà una visió completa sobre els diferents aspectes relacionats
amb la producció i presentació del formatge, des dels tractaments de la llet fins als ferments, qualls, matèria
grassa, al·lèrgens, entre altres.
La jornada inclourà la presentació d’una àmplia gamma de formatges, oferint així diverses opcions per complementar les hamburgueses i enriquir l’oferta gastronòmica dels establiments. Els participants aprendreu com destacar aquests formatges als vostres establiments, des de la presentació en vitrina fins a les tècniques de tall i les eines adequades per a la seva manipulació.
A més, es presentaran receptes senzilles per incorporar el formatge de manera creativa en l’elaboració d’hamburgueses, seguides d’unadegustació per apreciar els sabors i textures resultants d’aquestes combinacions. Aquesta jornada estarà disponible tant de forma presencial com on-line, en directe o diferit, permetent així als interessats assistir des de qualsevol lloc i adaptar-se als seus horaris. No et perdis aquesta oportunitat única d’explorar les infinites possibilitats de maridatge entre formatge i hamburgueses!
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187