
El prestigiós Gabriel Coulet DOP Roquefort és un dels formatges més estimats a escala mundial, i ara tens
l’oportunitat de descobrir els secrets del seu procés de maduració. Iberconsell , en col·laboració amb Gabriel
Coulet, ens conviden i ofereix l’oportunitat única de visitar les coves naturals de maduració. Aquesta visita exclusiva et permetrà conèixer de primera mà com es produeix aquest formatge d’alta qualitat.
Durant la visita, tindràs l’oportunitat d’explorar les coves naturals, on els formatges Roquefort passen per un procés meticulós de maduració, adquirint així el seu sabor i textura característics. Podràs aprendre sobre les
tècniques tradicionals que fan que aquest formatge sigui tan especial, i tindràs l’oportunitat de conèixer els experts
que hi treballen dia a dia.
Aquesta experiència et permetrà conèixer de prop la producció d’un dels formatges més reconeguts del món i et
donarà l’oportunitat de connectar amb altres professionals del sector. Les dates de la visita estan programades
per al 26 i 27 de maig, i les places són limitades. Les inscripcions seran atorgades per ordre d’inscripció. Estem
convidats a les degustacions i el sopar amb el productor. Les despeses d’allotjament i viatge no estan incloses.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187