
Un curs on-line i gratuït sobre el Registre d’Autocontrols, impartit per l’expert Lluís Riera de l’empresa SAIA.
Aquesta jornada de formació pràctica és una oportunitat per a tots els professionals de les carnisseries, xarcuteries i polleries. Després d’un any de la publicació de la guia sectorial aprovada per l’ACSA (Agència Catalana de Seguretat Alimentària), aquest curs va ser dissenyat per ensenyar com aplicar aquesta guia a les botigues i/o obradors.
Els objectius generals del curs proporcionen una comprensió profunda dels autocontrols necessaris als establiments. Això es va realitzar seguint les directrius establertes per l’ACSA, amb l’objectiu de garantir la seguretat i qualitat dels productes alimentaris.
Si voleu veure la gravació d’aquest curs, poseu-vos en contacte amb nosaltres.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187