
El passat dilluns 19 de febrer, l’artesà alimentari Antonio Paredes de CASA PAREDES, ens va impartir un curs de Pâté et Croûté i decoracions i gelatines per decorar patés on ens va transmetre el seu coneixement i anys d’experiència.
Durant la jornada vam aprendre a elaborar un deliciós Pâté et Croûté, un plat emblemàtic de la cuina francesa que sol servir-se com a aperitiu o entrant en moltes celebracions. També ens va ensenyar a fer cobertures i decoracions amb gelatines per a crear els vostres patés, per ajudar-nos a elaborar productes artesans fets per nosaltres mateixos, que ens ajudi a diferenciar-nos de la competència. Si voleu veure la gravació del curs, podeu contactar amb nosaltres.
![[Img #3248]](http://revistatall.cat/upload/images/05_2024/8426_9.jpeg)
![[Img #3249]](http://revistatall.cat/upload/images/05_2024/1241_10.jpeg)



















Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.63