
El passat dilluns 19 de febrer, l’artesà alimentari Antonio Paredes de CASA PAREDES, ens va impartir un curs de Pâté et Croûté i decoracions i gelatines per decorar patés on ens va transmetre el seu coneixement i anys d’experiència.
Durant la jornada vam aprendre a elaborar un deliciós Pâté et Croûté, un plat emblemàtic de la cuina francesa que sol servir-se com a aperitiu o entrant en moltes celebracions. També ens va ensenyar a fer cobertures i decoracions amb gelatines per a crear els vostres patés, per ajudar-nos a elaborar productes artesans fets per nosaltres mateixos, que ens ajudi a diferenciar-nos de la competència. Si voleu veure la gravació del curs, podeu contactar amb nosaltres.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187