
És important que tots fem el màxim de difusió per tal d’aconseguir un gran nombre d’interessats en la formació, ja que això ens garantirà el relleu generacional que tant necessitem.
El relleu generacional és una qüestió clau per garantir la continuïtat i de la professió. Treballem constantment per promoure des del Gremi oportunitats de formació per a les persones interessades a iniciar-se en el nostre ofici.
Creiem que és fonamental que vegin que és realment una professió de futur que realment els hi pot aportar
gran satisfacció. En aquest sentit, ens complau compartir una excel·lent oportunitat de formació que es durà a terme a l’Institut dels Aliments de Barcelona.
Es tracta del Curs “Carnisseria i elaboració de productes carnis” corresponent a un Nou Certificat de Professionalitat Nivell 2. Aquest programa de formació és una iniciativa conjunta amb l’Institut dels Aliments de Mercabarna. Està dissenyat per donar als participants una comprensió àmplia i pràctica dels processos de carnisseria i elaboració de productes carnis, tot seguint les directrius establertes pel certificat de professionalitat del SOC.
La formació tindrà una durada de 550 h, començarà el 02/05/24 i finalitzarà el 29/11/24 i serà totalment
gratuïta. El curs serà impartit per formadors altament especialitzats en el sector i es tractaran temes rellevants per
a la professió carnissera. El contingut del curs inclourà, entre altres, emmagatzematge i expedició de carn, condicionament i tecnologia de la carn, elaboració de preparats carnis frescos, així com elaboració i traçabilitat de productes carnis. A més, els participants tindran l’oportunitat de realitzar pràctiques professionals no laborals, així com un mòdul de formació complementària que abastarà temes com la prevenció de riscos laborals, la inserció laboral, la sensibilització mediambiental i la igualtat de gènere.
Si coneixes a alguna persona a l’atur inscrita al Servei d’Ocupació de Catalunya o si desitges complementar,
actualitzar o millorar les teves competències professionals, aquest curs podria ser la teva oportunitat per endinsarte en el sector carni. És una gran oportunitat de formar part d’una professió rica en tradició, innovació i
oportunitats laborals.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187