
A Alimentaria, es va dur a terme la presentació dels representants de les seleccions espanyola, a la qual pertanyen els nostres agremiats Anna Paris i Toni Guillaumet, i la selecció francesa, que van demostrar les seves habilitats.
Dels dies 18 al 21 de març, es va celebrar en el recinte de Fira de Barcelona de Gran Via, la fira Alimentaria, la fira professional del sector alimentari més important de Catalunya i de l’Estat, i la tercera més gran d’Europa.
PROMOCIÓ DE LA FIRA MEAT XPERIENCE
Durant la Fira, el nostre president l’Antoni Gálvez i la gerent del Gremi, l’Elena Carrasco van aprofitar per
impulsar la fira MEAT XPERIENCE que, com ja sabeu se celebrarà els dies 27 i 28 d’octubre a Barcelona. Una
fira dedicada exclusivament per carnisseries, xarcuteries, polleries i botigues gourmet de productes carnis. (més
informació en detall de les pàgines 4 a 17).
Durant aquests 4 dies vam poder gaudir d’interessants jornades, xerrades, entrevistes i formacions entre elles la
de Jamón de Teruel DOP, que va oferir una experiència gastronòmica única. Sota el lema “Jamón lovers”, es va
presentar una activitat innovadora per a tots els amants del pernil, amb l’objectiu de fer-los experimentar i divertirse amb aquest producte tan emblemàtic. A través d’un joc sensorial, es van destacar les característiques i les virtuts del Jamón de Teruel DOP, oferint una perspectiva única sobre aquest producte de qualitat.
PRESENTACIÓ DE LA SELECCIÓ DE CARNISSERS
A Alimentaria, es va dur a terme la presentació dels representants de les seleccions espanyola, a la qual pertanyen els nostres agremiats Anna Paris i Toni Guillaumet, i la selecció francesa que van demostrar les
seves habilitats amb l’especejament de 4 xais utilitzant diverses tècniques i fent increïbles elaborats. A l’estand
de CRUZ, els professionals van convertir els talls de carn en autèntiques obres d’art culinàries. L’endemà, també
a l’estand de CRUZ, Miguel Antoja va preparar en directe, plats d’alta gastronomia. A l’estand de Masia Tero, els visitants van tenir l’oportunitat de gaudir d’una actuació en directe, amb el Porc de Pagès, dirigida pel reconegut Àlex Castany i el cuiner Pep Nogue.
A l’estand de l’empresa a Viñals Soler vam poder veure al mediàtic carnisser Dario Cecchini.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187