El tiempo - Tutiempo.net

Dilluns, 15 de Setembre del 2025

Jornada tècnica sobre Artesania alimentària al Pirineu: Una mirada al passat per garantir el futur

Redacció Dilluns, 06 de Maig del 2024

El dimecres 10 d’abril, es va celebrar la Jornada Tècnica dedicada a explorar el futur de la carnisseria i la xarcuteria al Pirineu. L’esdeveniment, que va tenir lloc a l’Escola Agrària del Pallars, va ser un punt detrobada per a professionals del sector. La jornada va comptar amb la participació del nostre president, l’Antoni Gálvez, qui va aportar la seva experiència i coneixement al debat sobre els reptes i oportunitats que enfronta aquest ofici artesanal.

Es va destacar la importància d’arribar a noves generacions i persones emprenedores per assegurar la continuïtat d’un ofici amb una llarga tradició i coneixements ancestrals. Es van abordar temes com el futur econòmic del sector, així com el seu impacte social i cultural.

Comentaris
Comentar aquesta notícia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.