
El dimecres 10 d’abril, es va celebrar la Jornada Tècnica dedicada a explorar el futur de la carnisseria i la xarcuteria al Pirineu. L’esdeveniment, que va tenir lloc a l’Escola Agrària del Pallars, va ser un punt detrobada per a professionals del sector. La jornada va comptar amb la participació del nostre president, l’Antoni Gálvez, qui va aportar la seva experiència i coneixement al debat sobre els reptes i oportunitats que enfronta aquest ofici artesanal.
Es va destacar la importància d’arribar a noves generacions i persones emprenedores per assegurar la continuïtat d’un ofici amb una llarga tradició i coneixements ancestrals. Es van abordar temes com el futur econòmic del sector, així com el seu impacte social i cultural.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187