El tiempo - Tutiempo.net

Dilluns, 15 de Setembre del 2025

REVISTA N. 161 | Gener - Març 2024

Dilluns, 13 de Maig del 2024

Transmetem l'ofici, la passió i la professionalitat

MEAT XPERIENCE

- La nostra fira

Entrevista a Pròsper Puig, president de la Federació Catalana de Carnissers-Xarcuters

- Entrevista amb el secretari d’Alimentació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Sr. Carmel Mòdol

QUÈ FEM AL GREMI

- Què hem fet el darrer any

Hem entregat 10.000 envasos reutilitzables

CONCURS NACIONAL DE BOTIFARRA D'OU 2024 

- Felicitem els guanyadors del Concurs Nacional de Botifarra d’Ou 2024

FORMACIÓ ÉS FUTUR

- Maridatge de formatges i hamburgueses

- Visita a les coves naturals del poble de Roquefort-sur-Soulzon

- Curs Pâté et Croûté i decoracions i gelatines per a decorar patés

AGÈNCIA CATALANA DE CONSUM

- La informació, un dret bàsic de les persones consumidores

MIRANT AL FUTUR

- La importància de la formació pel relleu generacional

TAMBÉ T'INTERESSA

- El Gremi a Alimentaria

- Moixina celebra l’èxit dels Premis PronosVac 2023

ELABOREM

- Llom amb carxofes - Costelles de xai amb festucs - Hamburgueses - Embolcall d'albergínies

VENDA I TRASPÀS

Veure revista TALL 161

 
Comentaris
Comentar aquesta notícia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.