
Transmetem l'ofici, la passió i la professionalitat
MEAT XPERIENCE
- La nostra fira
- Entrevista a Pròsper Puig, president de la Federació Catalana de Carnissers-Xarcuters
- Entrevista amb el secretari d’Alimentació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Sr. Carmel Mòdol
QUÈ FEM AL GREMI
- Què hem fet el darrer any
- Hem entregat 10.000 envasos reutilitzables
CONCURS NACIONAL DE BOTIFARRA D'OU 2024
- Felicitem els guanyadors del Concurs Nacional de Botifarra d’Ou 2024
FORMACIÓ ÉS FUTUR
- Maridatge de formatges i hamburgueses
- Visita a les coves naturals del poble de Roquefort-sur-Soulzon
- Curs Pâté et Croûté i decoracions i gelatines per a decorar patés
AGÈNCIA CATALANA DE CONSUM
- La informació, un dret bàsic de les persones consumidores
MIRANT AL FUTUR
- La importància de la formació pel relleu generacional
TAMBÉ T'INTERESSA
- El Gremi a Alimentaria
- Moixina celebra l’èxit dels Premis PronosVac 2023
ELABOREM
- Llom amb carxofes - Costelles de xai amb festucs - Hamburgueses - Embolcall d'albergínies
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187