El tiempo - Tutiempo.net

Diumenge, 14 de Setembre del 2025

La Trobada MX

Redacció Divendres, 26 de Juliol del 2024

El sopar organitzat per reunir a professionals de carnisseries, xarcuteries i polleries.

Com ja sabeu, els dies 27 i 28 d’octubre se celebrarà la fira MEAT XPERIENCE, l’esdeveniment dissenyat per a nosaltres que compta amb el suport de les principals associacions sectorials i que espera la visita de més de 3.000 professionals. Si voleu més informació, cliqueu www.meatxperience.com o bé truqueu-nos al Gremi.

[Img #3281]

Una altra acció que tindrà lloc la prèvia de la fira serà La Trobada MX, el sopar que se celebrarà a l’Hotel Catalonia Plaza de Barcelona

 Us recordeu del sopar que vam convocar l’any 2019? Ens ho vam passar molt bé!!! Doncs aquest any, més i millor. Serà una nit memorable que reunirà a 250 professionals, marques col·laboradores i patrocinadors on hi haurà networking, diversió, ambientació musical, presentacions, sortejos i moltes sorpreses. Us hi esperem! 

 

 Tan sols heu de confirmar la vostra participació en el formulari de registre que trobareu a aquest codi QR:

[Img #3284]

 

Antoni Gálvez, el nostre president comenta: “Estem molt il·lusionats amb l’organització La Trobada MX. L’experiència de 2019 va ser molt enriquidora i vam fer llaços de germanor molt forts. Ara volem repetir i per això us volem a veure a tots i totes perquè ens ho passarem molt bé. Ens hem esforçat a aconseguir el millor lloc; compartireu estada amb col·laboradors, companys i patrocinadors i gaudireu amb moltes, moltes sorpreses! Això uneix el sector i ara, ens fa falta més que mai! “ 

 

A la feina organitzativa de la Federació Catalana i dels seus gremis integrats, se suma també el suport de tot un sector.

 

A QUATRE MESOS DE MEAT XPERIENCE

Tendències, nous proveïdors i productes, networking, presentacions i demostracions

A quatre mesos de l’inici de la fira, Antoni Gálvez explica com està anant la gestió comercial de la fira: “La comercialització d’estands va per molt bon camí. Queden pocs espais. Si els vostres proveïdors encara no coneixen la nostra fira, animeu-los a participar! Volem veure a la nostra fira als proveïdors i que ens ofereixin els millors productes”. 

 

El sopar La Trobada serà una nit memorable que reunirà a 250 professionals, marques col·laboradores  i patrocinadors.

[Img #3282]

A la Fira MEAT XPERERIENCE hi trobareu proveïdor i empreses de carns, embotits, pernils, formatges, espècies,  equipament, maquinària... que ens mostraran productes seleccionats, professionalitat i servei. Serà, sens dubte, una bona oportunitat per oferir el millor a la nostra clientela  per  la campanya de Nadal.

 

Aquesta oferta d’excel·lents expositors, juntament amb les activitats paral·leles que estem preparant, faran de MEAT XPERIENCE el vostre punt de trobada per a compartir coneixements, rebre informació i participar en experiències que us ajudaran a mantenir i fer créixer els vostres negocis, innovant i aportant encara més valor. 

Moltes de les activitats que es portaran a terme a la Fira Meat Xperience es faran en un escenari amb TV en viu, on es faran gravacions multicàmera per a la seva difusió a les xarxes socials i per visualitzacions posteriors.

 ACTIVITATS I EXPERIÈNCIES

Encara estem definint les activitats, però inclouran presentacions, degustacions, taules rodones i casos d’èxit. Aquestes es duran a terme en un escenari amb TV en viu, on es faran gravacions multicàmera per a la seva difusió a les xarxes socials i per a visualitzacions posteriors de totes les activitats.

[Img #3285]

“Estem molt il·lusionats amb La Trobada MX. L’experiència de 2019 va ser molt enriquidora i vam fer llaços de germanor molt forts. Ara volem repetir i per això us volem veure a tots i totes”

 

Us podem avançar que en tindrem una de molt important: es tracta d’una demostració oberta i en viu d'especejament i elaboració de la Selecció Espanyola de Carnissers, que s’està preparant per al World Butchers Challenge de París 2025. Aquesta serà una de les activitats estrella de MEAT XPERIENCE. No te la perdis! T’hi esperem!

[Img #3283]

 

Expositors MEAT XPERIENCE:

Masia Tero - Empresa càrnia - Emma Camí

“Aliments d’una família d’agricultors compromesos amb el camp”. Aquesta és la nostra filosofia i allò que ens representa. Som una família de 8 generacions, ja incorporant-se la novena que des del 1958 ens comprometem amb, per i per als carnissers, així com el client. És per això que MEAT EXPERIENCE és sens dubte el nostre lloc per donar-nos a conèixer les nostres carns”. 

 

L’Amant - Gastronomia - Josep Fortunet

“A la propera edició de MEAT XPERIENCE presentarem el nostre projecte empresarial on trobareu més de 10 categories de producte diferents, des de la carn fins al peix, passant pel formatge, vi, embotit, oli, mel, melmelada i plats cuinats. Més que una distribuïdora, som una experiència gastronòmica”.

 

Miró - Embalatge i Packaging. - Javier Bedós

“Des de fa més de 70 anys, MIRÓ PACKAGING treballem amb els millors especialistes als sectors de pastisseria, forns, xarcuteries, packaging industrial i estoigs de luxe. Ens hem consolidat com una de les empreses de referència gràcies a la gamma de productes personalitzats d’alta qualitat. A MEAT XPERIENCE presentarem nous articles per al contacte de productes alimentaris, especialment per al sector de la xarcuteria”.

 

Icel - Eines - Liseta Marques

“Oferim productes i serveis de qualitat en l'àmbit nacional i internacional. Representem el sector processador de carn, concretament, la fabricació de ganivets. Exportem a mercats tan exigents com els Estats Units, Canadà, Austràlia, Suècia i Dinamarca. Amb MEAT XPERIENCE entrem al mercat espanyol per promocionar els productes entre els professionals de la carn”.

 

Espècies Teixidor - Espècies - Miguel Gómez

“Amb gairebé 100 anys d’història (es va fundar el 1928), són proveïdors del sector alimentari, de fabricants plats preparats, de productes carnis, per a carnisseries i xarcuteries. Es caracteritzen per una gran varietat de condiments, ingredients i altres productes de la millor qualitat i seleccionats amb cura. També ofereixen productes per a la conservació, color o sabor, estandardització o assegurança de la qualitat del producte, i l’adequació a les normatives alimentàries”.

 

Maeso - Impresores etiquetes - Àngel Abel Albarrán

“MAESOF representa el sector d’impressores d’etiquetes per a Carnisseries, Xarcuteries, Formatgeries i botigues Gourmet. A la fira realitzarem presentacions de noves impressores de targetes de preus i demostracions in situ als clients.”.

 

Ca l’Estevet - Empresa càrnia - Enric Rosell

“Prop de 130 anys d'història de l'empresa mantenint una elaboració artesanal de la carn. Elaboren embotits artesans de qualitat. El seu client és SEMPRE el petit comerç. La seva filosofia: que les botigues de proximitat es puguin diferenciar amb un producte innovador i exclusiu. CA L’ESTEVET sorprendrà els visitants de MEAT XPERIENCE amb les seves receptes més creatives d’embotits i botifarres de mil colors i sabors!”.

 

Anafric - Associació càrnia. - Josep Friguls

“Col·laborar amb l’única fira organitzada per i per a carnisseries, xarcuteries i polleries és treballar amb totes les baules del sector carni. Treballem amb altres fires que tenen com a objectiu la indústria càrnia i l’exportació, però creiem que la feina entre proveïdors de l’ofici i els professionals és la millor manera de demostrar que estem davant d’un sector viu i amb futur”.

 

Menú Iberia - Sector Alimentari - Alessia Baldazzi

“Exposem a MEAT XPERIENCE per consolidar la nostra presència al mercat, connectar amb clients i socis comercials, i mostrar les nostres últimes innovacions. Considerem que aquest esdeveniment és una excel·lent plataforma per enfortir les nostres relacions comercials i explorar noves oportunitats de negoci. Presentarem les nostres noves línies de productes orgànics i sense conservants, així com innovacions a l’envasatge sostenible. A més, farem demostracions en viu de les nostres tècniques de preparació, així com degustacions dels nostres productes més recents”.

 

SI VOLS SER EXPOSITOR, ENCARA ESTÀS A TEMPS!

ÚLTIMS STANDS DISPONIBLES

SECTORS D’EXPOSICIÓ

Productes

Carns, derivats carnis i embotits, formatges, espècies i condiments, additius, ingredients, matèries primeres per a elaborats. 

 

Indústria i Tecnologia

Instal·lacions i equipament comercial, maquinària, útils i equips, envasat, embalatge, pesatge, embalatge i etiquetatge, transport refrigerat, serveis de suport a la venda, màrqueting i comunicació, gestió...

www.meatxperience.com 

 

Comentaris
Comentar aquesta notícia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.