El tiempo - Tutiempo.net

Diumenge, 14 de Setembre del 2025

Llom amb carxofes.

Redacció Dilluns, 13 de Maig del 2024

INGREDIENTS

  • 1 kg de llom

  • 20 g de Marinata Soft * (Conservadors naturals)

  • 2 g d’Aroma Carn SL NA * (Conservadors naturals)

  • All en pols

  • Cansalada de porc

  • Carxofes

  • Fulles de julivert

  • Pebre rosa

 

PREPARACIÓ

1. Fer un tall cada 2 cm a la part superior del llom sense completar el tall per obtenir diversos trossos units entre si a la part inferior.

2. Marinar cada tall amb Marinata soft, Aroma carn SL NA i all en grànuls.

3. Introduir a cada tall una làmina de cansalada i una de carxofa.

4. Lligar-ho tot amb un fil d’ús alimentari. *

5. Decorar amb fulles de julivert, pebre rosa i tires de carxofa.

6. Posar-ho al forn durant 35 minuts a 180 °C o a la paella antiadherent amb un rajolinet d’oli uns 45 minuts.

Comentaris
Comentar aquesta notícia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.