
INGREDIENTS
-
1 kg de llom
-
20 g de Marinata Soft * (Conservadors naturals)
-
2 g d’Aroma Carn SL NA * (Conservadors naturals)
-
All en pols
-
Cansalada de porc
-
Carxofes
-
Fulles de julivert
-
Pebre rosa
PREPARACIÓ
1. Fer un tall cada 2 cm a la part superior del llom sense completar el tall per obtenir diversos trossos units entre si a la part inferior.
2. Marinar cada tall amb Marinata soft, Aroma carn SL NA i all en grànuls.
3. Introduir a cada tall una làmina de cansalada i una de carxofa.
4. Lligar-ho tot amb un fil d’ús alimentari. *
5. Decorar amb fulles de julivert, pebre rosa i tires de carxofa.
6. Posar-ho al forn durant 35 minuts a 180 °C o a la paella antiadherent amb un rajolinet d’oli uns 45 minuts.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187