
INGREDIENTS
• 4 costelles de xai
• 50 g de Pesto de festucs * • 40 g de Mostassa *
• 100 g de pa ratllat *
• Julivert, all
• Romaní, farigola fresca
• 40 g de festucs picats
• Sal i pebre
PREPARACIÓ
1. Tallar les costelles de xai traient l’excés de greix.
2. Prepareu l’empanat posant en una picadora el pa ratllat, el pesto de festucs, la sal, el pebre i totes les herbes aromàtiques fresques.
3. Unteu una mica de salsa de mostassa sobre les costelles i després afegiu-hi l’empanat preparat.
4. Poseu les costelles sobre un plat i decorar-les amb els festucs picats i alguna branqueta d’herbes aromàtiques fresques.
5. Cuineu les costelles en una paella antiadherent a foc fort amb una mica d’oli extra d’oliva verge.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187