El tiempo - Tutiempo.net

Diumenge, 14 de Setembre del 2025

Hamburgueses.

Redacció Dilluns, 13 de Maig del 2024

INGREDIENTS

  • 1 kg de carn de boví

  • 70 g de Premix per a carn picada * (Conservador natural)

  • 10 g de Marinata Chef * (Conservador natural)

  • 100 - 150 cl d’aigua freda

 

PREPARACIÓ

1. Tallar a trossos petits (aprox. 3-4 cm) les parts magres de la peça i sense nervis. Estendre sobre safates la carn tallada i deixar-la reposar durant una nit a 0 °C.

2. L’endemà, picar la carn amb la placa amb forats de 4,5 mm; afegir el Premix per a carn picada i barrejar amb Marinata Chef i aigua freda fins a obtenir una massa homogènia (per obtenir una carn picada més fina i un color lleugerament més clar, es recomana picar una segona vegada la massa).

3. Dividiu la massa en porcions de 80 g – 100 g i creeu les hamburgueses amb la màquina especial.


4. Es poden cuinar a la graella o la paella antiadherent durant 5 – 8 min. Servir al gust amb oli d’oliva verge extra, vinagre balsàmic o el fons de cocció.

5. El Premix i la Marinata Chef són conservadors sense sulfits. Hi ha més de 20 varietats de sabors de marinades diferents per oferir infinitat de propostes als vostres clients.

Comentaris
Comentar aquesta notícia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.