
INGREDIENTS
-
1 kg de carn de boví
-
70 g de Premix per a carn picada * (Conservador natural)
-
10 g de Marinata Chef * (Conservador natural)
-
100 - 150 cl d’aigua freda
PREPARACIÓ
1. Tallar a trossos petits (aprox. 3-4 cm) les parts magres de la peça i sense nervis. Estendre sobre safates la carn tallada i deixar-la reposar durant una nit a 0 °C.
2. L’endemà, picar la carn amb la placa amb forats de 4,5 mm; afegir el Premix per a carn picada i barrejar amb Marinata Chef i aigua freda fins a obtenir una massa homogènia (per obtenir una carn picada més fina i un color lleugerament més clar, es recomana picar una segona vegada la massa).
3. Dividiu la massa en porcions de 80 g – 100 g i creeu les hamburgueses amb la màquina especial.
4. Es poden cuinar a la graella o la paella antiadherent durant 5 – 8 min. Servir al gust amb oli d’oliva verge extra, vinagre balsàmic o el fons de cocció.
5. El Premix i la Marinata Chef són conservadors sense sulfits. Hi ha més de 20 varietats de sabors de marinades diferents per oferir infinitat de propostes als vostres clients.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187