
INGREDIENTS
• 200 g de carn picada mixta
• 100 g de Soleggiati (tomàquets secs) * • Sal amb herbes *
• 200 g d’albergínies
1. Tallar les albergínies a làmines i marcar-les a la graella. 2. Condimenteu la carn picada amb la sal d’herbes.
3. Ompliu les làmines d’albergínies amb la carn picada i el tomàquet “soleggiati” picat a ganivet.
4. Enrotllar i lligar amb fil de cuina cada embolcall. 5. Decorar amb orenga fresca.
6. Cuinar en una paella antiadherent durant uns 10 minuts utilitzant paper de forn sobre la base de la paella per protegir l’albergínia, durant la cocció afegir un rajolí d’oli d’oliva. Servir posant per sobre parmesà ratllat.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187