
Els passats 26 i 27 de maig, un grup de professionals del Gremi vam gaudir d’un viatge inoblidable a Roquefort, organitzat per Iberconseil en col·laboració amb Gabriel Coulet, DOP Roquefort, on ens van oferir una immersió en el procés de producció d’aquest formatge d’alta qualitat, incloent-hi una visita exclusiva a les caves naturals de maduració.
Des de la ciutat de Rodez, ens vam desplaçar a Aubrac per viure la celebració de la festa de la transhumància i I al vespre vam sopar amb el productor de Roquefort, Gabriel Coulet.
La visita a les instal·lacions de Gabriel Coulet ens va permetre conèixer de prop els processos de producció, conservació i maduració dels formatges, destacant la passió per l’ofici que garanteix l’èxit del producte. Aquest formatge s’elabora a partir de llet crua i sencera d’ovella raça “Lacaune”.
Gabriel Coulet representa la sisena generació d’una família que és avui dia una referència mundial en la venda de Roquefort, amb unes caves mil·lenàries en què es conserven i maduren aquests excel·lents formatges.
L’organització del viatge a càrrec de l’equip d’Iberconseil, Pierre, Sisco i Sergio…, va ser clau per viure aquesta experiència única. Des del Gremi, agraïm la seva dedicació i l’oportunitat de compartir aquest viatge.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187