
En un esforç continu per millorar la gestió dels vostres negocis, vam començar al mes de maig un curs dirigit pel reconegut economista Emilio Ábalos, on s’ofereix acompanyament personalitzat, i s’aprèn a controlar els conceptes bàsics del dia a dia del negoci per prendre el control econòmic. Aquesta iniciativa formativa és un pas ferm cap a la millora de la rendibilitat i l’eficiència operativa dels nostres establiments. El programa està dissenyat per abordar les necessitats específiques dels professionals en un entorn comercial en constant evolució. Amb un enfocament pràctic i orientat a resultats, el curs ofereix una combinació d’aprenentatge teòric i pràctic que cobreix una àmplia gamma de temes essencials per a la gestió d’un negoci eficaç.
La primera fase del curs es va centrar en la Gestió Econòmica, el Merchandising i la Qualitat del Servei. Els participants van tenir l’oportunitat d’aprendre directament de l’experiència d’Emilio Ábalos, així com de rebre assessorament personalitzat i avaluacions detallades de la seva operativa actual. A través d’aquesta interacció directa, es van identificar àrees d’optimització i es van proporcionar recomanacions concretes per millorar la seva eficiència i competitivitat.
La segona fase del programa està programada per a setembre i inclourà sessions avançades sobre Excel de Gestió, Política Comercial, Accions Comercials i Gestió de Compres. Aquests mòduls estan dissenyats per aprofundir en estratègies de gestió més sofisticades i en la implementació de pràctiques comercials innovadores que poden transformar la manera com els carnissers operen i creixen en el mercat actual.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187