
La Selecció Espanyola de Carnissers és un somni fet realitat per a un sector que dona feina a 60.000 professionals a Espanya. Aquest equip representa la modernització d’un ofici tradicional que s’adapta a les demandes del consumidor actual. S’ha treballat durant anys per fer realitat aquest projecte, que ha requerit un esforç humà i econòmic significatiu. No obstant això, el suport de més patrocinadors serà crucial per a la sostenibilitat i el creixement de l’equip.
L’equip està format per 9 membres de diferents regions d’Espanya, entre els que estan els agremiats Anna Paris i Toni Guillaumet, i estan especialitzats en desossat, elaboració i presentació.
Dirigits per Bruno Casal i entrenats per José Luis Collazos, s’ha creat un grup cohesionat i professional que aprèn i es respecta mútuament. L’objectiu immediat és preparar-se per al World Butcher’s Challenge, que se celebrarà a París el març de 2025. Fins aleshores, la Selecció participarà en diverses fires i esdeveniments nacionals, entre ells la Fira Meat Xperience, demostrant l’excel·lència del sector carni en l’àmbit estatal.
El sector de la carnisseria necessita un relleu generacional. Projectes com la “Selecció espanyola de carnissers” són essencials per canviar la percepció de l’ofici, atorgant-li el prestigi que mereix.
Aquest sector ofereix oportunitats laborals significatives i ben remunerades, així com la possibilitat d’emprendre i gestionar el mateix negoci.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187