El tiempo - Tutiempo.net

Diumenge, 14 de Setembre del 2025

REVISTA N. 162 | Abril - Juny 2024

Redacció Dimecres, 31 de Juliol del 2024

Orgullosos del nostre ofici, fruit d'anys de dedicació, treball i molt amor

MEAT XPERIENCE

- La Trobada MX

Entrevista Toni Vilà, president del Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de Girona.

- Entrevista amb el Sr. Jordi Torrades, director de Comerç de la Generalitat de Catalunya

QUÈ FEM AL GREMI

- Celebrem el Dia Internacional de l’Hamburguesa 2024

- Compartim el vessant solidari del Gremi

FORMACIÓ ÉS FUTUR

- Curs per millorar la rendibilitat del teu negoci amb L’Emilio Ábalos

- Recuperem la figura de l’aprenent amb l’FPO Dual

AGREMIATS - CAS D'ÈXIT

- Pirineu en Boca un negoci que ha sabut adaptar-se als nous conceptes de venda

SOM GASTRONOMIA

- Catalunya serà la Regió Mundial de la Gastronomia l’any 2025

FEDERACIÓ AVÍCOLA CATALANA

- El sector avícola europeu, líder en benestar animal

TAMBÉ T'INTERESSA

- La Selecció espanyola de carnissers: Un èxit per al sector

ELABOREM

- Broquetes de carn enrotllada - Tires de pollastre a l'arabesque - Rotllets de bou amb dos sabors - Costelles alterntives

VENDA I TRASPÀS

Veure revista TALL 162

 
Comentaris
Comentar aquesta notícia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.