
Orgullosos del nostre ofici, fruit d'anys de dedicació, treball i molt amor
MEAT XPERIENCE
- La Trobada MX
- Entrevista Toni Vilà, president del Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de Girona.
- Entrevista amb el Sr. Jordi Torrades, director de Comerç de la Generalitat de Catalunya
QUÈ FEM AL GREMI
- Celebrem el Dia Internacional de l’Hamburguesa 2024
- Compartim el vessant solidari del Gremi
FORMACIÓ ÉS FUTUR
- Curs per millorar la rendibilitat del teu negoci amb L’Emilio Ábalos
- Recuperem la figura de l’aprenent amb l’FPO Dual
AGREMIATS - CAS D'ÈXIT
- Pirineu en Boca un negoci que ha sabut adaptar-se als nous conceptes de venda
SOM GASTRONOMIA
- Catalunya serà la Regió Mundial de la Gastronomia l’any 2025
FEDERACIÓ AVÍCOLA CATALANA
- El sector avícola europeu, líder en benestar animal
TAMBÉ T'INTERESSA
- La Selecció espanyola de carnissers: Un èxit per al sector
ELABOREM
- Broquetes de carn enrotllada - Tires de pollastre a l'arabesque - Rotllets de bou amb dos sabors - Costelles alterntives
VENDA I TRASPÀS
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187