El tiempo - Tutiempo.net

Diumenge, 14 de Setembre del 2025

REVISTA N. 160 | Octubre - Desembre 2023

Redacció Dimarts, 09 de Gener del 2024

Tradició, ofici, passió i professionalitat, en definitiva, amor pel que fem.

QUÈ FEM AL GREMI

- Meat Xperience engega motors!

- Taller infantil d'hamburgueses a Mercat de Mercats

- El Gremi participa en el Festival Residu Zero

FORMACIÓ ÉS FUTUR

- L'opinió dels nostres agremiats

- Curs d'elaboració d'embotits

- Jornada sobre gestió de residus per SIRESA

ENTREVISTA

- Entrevista de Lidia i Rafael Cruz, nous responsables de Cruz S.L.

SEGURETAT ALIMENTÀRIA

- Estratègies per superar amb èxit una inspecció de sanitat

ENS ASSESSOREM

- Entra en vigor el Nou Conveni Col·lectiu per a la província de Barcelona

MIRANT AL FUTUR

- Joves carnissers: Erik Pillajo

REPORTATGE

- Talls de carn, per barbacoes, als Estats Units

REPORTATGE SALVI

- Solucions innovadores per a l’envasament, transport i la conservació d’aliments carnis

REPORTATGE ZERMAT

- Fora oxigen amb l’envasat al vuit

ELABOREM

- Conill farcit - Filet Boscaiola - Pollastre amb espàrrecs i pernil cuit - Tàrtar de carn de cavall amb tàperes i olives

VENDA I TRASPÀS

Veure revista TALL 160

 

 

Comentaris
Comentar aquesta notícia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.