
Tradició, ofici, passió i professionalitat, en definitiva, amor pel que fem.
QUÈ FEM AL GREMI
- Meat Xperience engega motors!
- Taller infantil d'hamburgueses a Mercat de Mercats
- El Gremi participa en el Festival Residu Zero
FORMACIÓ ÉS FUTUR
- L'opinió dels nostres agremiats
- Curs d'elaboració d'embotits
- Jornada sobre gestió de residus per SIRESA
ENTREVISTA
- Entrevista de Lidia i Rafael Cruz, nous responsables de Cruz S.L.
SEGURETAT ALIMENTÀRIA
- Estratègies per superar amb èxit una inspecció de sanitat
ENS ASSESSOREM
- Entra en vigor el Nou Conveni Col·lectiu per a la província de Barcelona
MIRANT AL FUTUR
- Joves carnissers: Erik Pillajo
REPORTATGE
- Talls de carn, per barbacoes, als Estats Units
REPORTATGE SALVI
- Solucions innovadores per a l’envasament, transport i la conservació d’aliments carnis
REPORTATGE ZERMAT
- Fora oxigen amb l’envasat al vuit
ELABOREM
- Conill farcit - Filet Boscaiola - Pollastre amb espàrrecs i pernil cuit - Tàrtar de carn de cavall amb tàperes i olives
VENDA I TRASPÀS
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187