
Per continuar millorant els estàndards de seguretat alimentària a les carnisseries agremiades, el Gremi, amb el suport del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, ofereix un servei gratuït d’assessorament tècnic. Aquest servei està dissenyat per ajudar-vos a implementar la guia de bones pràc- tiques en els vostres establiments, garantint així una seguretat alimentària òptima.
Us recordem que tots els agremiats teniu a la vostra disposició aquesta Guia de Pràctiques Correctes d’Higiene a les Carnisseries i que està validada per l’ACSA (l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària)
Si voleu participar en aquest projecte i rebre aquest suport, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Això us permetrà mantenir els vostres estàndards al més alt nivell en benefici dels vostres clients.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187