
Us esperem a la fira Meat Xperience! L’esdeveniment més important dels professionals del sector carni que es celebra els dies 27 i 28 d’octubre a La Farga de l’Hospitalet.
La fira MEAT XPERIENCE, és una cita ineludible per a vosaltres. Aquest esdeveniment reuneix els principals actors del sector carni per compartir les darreres innovacions, productes i serveis.
El programa d’activitats de MEAT XPERIENCE està dissenyat per oferir inspiració i oportunitats de negoci a tots els professionals.
Durant els dos dies, tindreu l’oportunitat de participar en sessions de networking, xerrades i debats al voltant dels principals desafiaments i oportunitats del mercat carni.
PROGRAMA D’ACTIVITATS
A la fira Meat Experience podreu gaudir d’activitats molt interessants, dissenyades especialment per als professionals del sector carni. Serà una oportunitat única per participar en tallers formatius, demostracions en directe, i assistir a conferències d’experts.
DIUMENGE, 27 D’OCTUBRE
De 10:00 a 14:00 h - Selecció Espanyola de Carnissers - Entrenament en obert previ a la seva participació en el World Butchers Challenge de París 2025, la competició internacional més important de carnisseria, xarcuteria del món i coneguda com El Mundial de la Carnisseria.
12:00 h - Presentació del Llibre “Porca Misèria” de Xesc Reina, mestre artesà cansalader, xarcuter i professor de l’Escola dels Oficis de la Carn. A més de comptar amb en Xesc, farà la presentació del llibre en Toni Segarra, publicista.
16:00 h - L’evolució i el futur dels petits artesans - Taula rodona amb 5 artesans narrant el procés d’evolució del seu negoci i explicant com treballen per diferenciar-se . Yolanda Casternado, Toni Vila, Oriol Ribot, Antoni Galvez i Natàlia Rodríguez.
17:30 h - Maridatge de vins i embotits tradicionals - Josep Dolcet, director de l’Escola de la Carn i Ramon Roset, sommelier especialitzat en vins i formatges, director dels Premis Vinari i subdirector de la revista digital Vadegust.cat, ens delectaran amb aquesta proposta experiencial tan singular i especial.
A la fira Meat Experience podreu gaudir d’activitats molt interessants, dissenyades especialment per a vosaltres, entre elles, una exhibició de la Selecció Espanyola de Carnissers.
DILLUNS, 28 D’OCTUBRE
11:00 h - Conferència sobre carn madurada - Com afecta el context normatiu actual a la producció de carn madurada? Afecta el desenvolupament de les característiques sensorials de la carn? A càrrec de la Núria Panella d’IRTA.
13:00 h - Conferència sobre canvis normatius - Com ens afectaran els canvis normatius en factures i tiquets de caixa que s’implementaran a partir del juliol del 2025? A càrrec de PIMEC i OS Sistemes.
16:00 h - Presentació de Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025 - Catalunya serà la Regió Mundial de la Gastronomia el 2025, sent la primera regió europea amb aquesta distinció. Aquest reconeixement consolida un model turístic que obre les portes a descobrir la producció alimentària local i singular.
Aquí pots accedir a la informació detallada i actualitzada de totes les activitats que tindran lloc durant la fira. Hi trobaràs un programa complet que inclou horaris, ponents, tallers i altres esdeveniments destacats.
Posem a la vostra disposició un catàleg d’expositors que permetrà planificar la visita amb antelació, ajudant a conèixer per endavant les empreses participants.
REGISTRA’T PER ACONSEGUIR LA TEVA ENTRADA
Sabies que visitar la fira Meat Xperience és totalment gratuït? Aconseguir la teva entrada és molt fàcil, només t’has de registrar a la web oficial de la fira www.meatxperience.com
A més, l’organització posa a la teva disposició un catàleg d’expositors online, que et permetrà planificar la teva visita amb antelacio, ajudant-te a conèixer per endavant les empreses participants, el seu sector, els productes i serveis que oferiran, a més de la seva ubicació exacta al recinte. Pots convidar a la fira a altres professionals del sector, a proveïdors...
A nosaltres ens trobaràs a l’estand de Carnissers Xarcuters Catalunya, on compartim espai amb els altres gremis de Catalunya. Serà un plaer rebre-us i poder compartir una estona amb tots vosaltres, agrair-vos personalment la vostra assistència. Estarem encantats de conversar, escoltar les vostres inquietuds i ajudar-vos amb qualsevol dubte o consulta que tingueu sobre la fira.
GLOBAL PARTNERS
Agraïm la col·laboració de les empreses patrocinadores i especialment als global partners CRUZ i IMPOTUSA, que ens han ajudat a fer possible la MX. L’empresa CRUZ, amb una trajectòria consolidada, engloba diverses empreses dedicades a la fabricació de vitrines, fusteria, metal·listeria, serveis integrals de contractació i gestió de projectes, així com interiorisme estratègic. Per la seva part, IMPOTUSA es distingeix per oferir una àmplia gamma d’eines imprescindibles per al sector alimentari, com bàscules, termòmetres, analitzadors d’humitat i equips de laboratori. La seva aposta per la innovació i el servei tècnic personalitzat la converteix en un aliat essencial per garantir els estàndards de qualitat en aquest àmbit.
LA TROBADA MX: EL TRET DE SORTIDA
Amb un ambient molt agradable i un escenari exclusiu, el sopar La Trobada MX promet ser el tret de sortida perfecte per a la fira, marcant l’inici de dues jornades plenes d’innovació, intercanvi de coneixements i connexions valuoses dins de la indústria càrnia. Aquest sopar serà la cita social imprescindible per als professionals del sector, oferint un espai únic per establir relacions i passar-s’ho d’allò més bé.
Aquest esdeveniment tindrà lloc el 26 d’octubre a l’hotel Catalonia Plaza, a la cèntrica plaça d’Espanya de Barcelona, i reunirà 250 professionals d’arreu de tot l’Estat.
El sopar La Trobada MX reunirà a 250 professionals del sector carni d’arreu d’Espanya i donarà el tret de sortida a dos dies plens d’innovació i intercanvi de coneixements.
A més de ser una gran ocasió per connectar amb altres experts del sector, la nit inclourà sorpreses emocionants i estarà conduïda per una coneguda presentadora de televisió. En el moment de tancar aquesta edició de la revista, quedaven ja molt poques places disponibles per assistir al sopar La Trobada MX.
Si encara no has fet la teva reserva, posa’t en contacta amb nosaltres al més aviat possible.
Expositors MEAT XPERIENCE:
Cotesa 2020 - Equips, packaging, serveis - Jordi Garrigolas
“Grup empresarial líder en el desenvolupament de solucions especialitzades per al sector alimentari. En constant innovació, la nostra característica principal és la qualitat dels articles. Amb les marques Sacrest Villegas, Alotex i Termopack, centralitzem serveis i optimitzen costos per als clients. Proporcionem maquinària, assessorament, termoplàstics i envasos, impressió, laminació, recobriments, bosses de buit, bosses retràctils, bosses de cocció, bosses del pack, tapes per a termoformat de bases rígides...”.
Badameat - Aliments, Equips, Packaging - Joan Pujol
“Ens dediquem a la comercialització i distribució de carn de porc i productes derivats. El nostre enfocament és oferir productes d’alta qualitat, destacant el nostre compromís amb la seguretat alimentària i la traçabilitat en totes les seves operacions”.
Luzco Iluminación - Reformes i Interiorisme - David Modino
“Ens dediquem a la distribució de solucions d’il·luminació per a la indústria alimentària. Oferim productes que compleixen els estàndards de qualitat i seguretat per a ambients on es manipulen aliments, garantint una correcta visibilitat i un entorn segur”.
Gelada Carns - Aliments - Xevi Gelada
“A Geleda Carns ens dediquem a la producció i comercialització de productes carnis frescos i elaborats. El nostre enfocament és a la qualitat i la sostenibilitat, treballant amb proveïdors locals per garantir productes frescos i d’origen controlat”.
Embotits Morato - Aliments - Antonio Morato
“Som una empresa familiar amb més de 40 anys d’experiència a la indústria càrnia, ubicada a Los Santos de Maimona, prop de Zafra. Amb una tradició de més de 100 anys iniciada per Félix Morato Carranza, combinem mètodes artesanals amb tecnologia moderna per produir els millors pernils, espatlles i embotits extremenys. Comptem amb un producte de qualitat i sabor exquisit, i unes modernes instal·lacions amb més de 20 empleats altament qualificats, produint anualment més d’1.200.000 kg de productes carnis”.
Tall i pes - Equips - Isabel Alvaro
“Som distribuïdors oficials de MADO a Espanya des del 2009.Oferim una gamma completa de serres, picadores, cúters i afiladors, filetejadores automàtiques, embotidores, talladores d’embotits, i altres màquines i productes per als obradors i punts de venda. Som importadors, distribuïdors i reparadors de maquinària per a la indústria càrnia. També fabriquem Cintes Serres als nostres propis tallers. A la fira presentarem la nostra gamma de màquines per al tall, elaboració i envasament de la carn. Volem arribar als artesans i elaboradors de productes carnis”.
Thermomix - Equips, serveis - Mònica Nieto
“Thermomix és un robot de cuina multifuncional que combina diverses funcions en un sol aparell, com ara batre, barrejar, picar, cuinar al vapor, pesar i amassar. És coneguda per la facilitat d’ús i la capacitat per preparar una àmplia varietat de receptes, simplificant la cuina i estalviant temps”.
CollelldeVall - Productes Alimentaris - Jaume CollelldeVall
“Distribuïdors i fabricants d’espècies, additius i ingredients per al sector alimentari. Per oferir un servei integral, també subministrem maquinària, embalatge, complements i accessoris. Al nostre departament d’R+D treballem per millorar fórmules i personalitzar-les a gust del client, sempre complint amb la qualitat i les normatives vigents”.
Casa Paredes - Aliments - Antonio Paredes
“Petita empresa familiar i artesana, dedicada a l’elaboració d’embotits i cuinats des del 1957. Us esperem a la Meat Xperience on podreu degustar els patés amb cobertures especials, el pastís de formatge i embotits artesans”.
Cuadrat Valley - Aliments - Ramón Colell
“A L’Albagés, Cuadrat Valley és una de les finques més grans de la DOP Les Garrigues. És en aquest entorn privilegiat on perpetuem la tradició excepcional d’olis d’oliva. Els nostres olis són produïts en una tafona pròpia, una de les més innovadores del món. Els olis d’oliva s’elaboren a partir de la varietat arbequina. Tots són VERGE EXTRA DOP Les Garrigues. Els diferents períodes de recol·lecció provoquen una diferència en la maduresa del fruit que s’expressa en els quatre Cuvées, varietats”.
Dehesa Las Cumbres - Aliments - Miguel A. Puig-Domènech
“Empresa familiar apassionada pels productes del porc ibèric on cuidem el producte per oferir la millor qualitat. Impulsem els petits productors. Comptem amb una gran varietat de productes per poder elaborar els teus lots a mida, a més de talladors de pernil. Seleccionem el bestiar en finques i deveses de sureres, roures xicotets i alzines, comprometent la nostra qualitat a la protecció i promoció de la devesa. Es tracta d’explotacions ramaderes en entorns naturals que fan sostenible un ecosistema únic al món.”
Fleta Workwear - Vestuari - Andrea Barrios
“A Fleta Workwear, donem suport a tots els sectors de la indústria càrnia, des de la producció en granges fins al processament i venda en carnisseries. A la fira Meat Experience, presentarem els nostres davantals amb sistema de corretges i tancament patentat, oferint demostracions en viu i atenent preguntes. Exposem en aquest esdeveniment per connectar-nos amb els professionals del sector carni a Espanya, comprendre els seus desafiaments actuals i demostrar el nostre compromís amb la qualitat i la innovació”.
Natural Foods - Aliments, conserves, embotits - Pere Costa
“Natural Foods neix amb la missió de produir aliments premium més saludables i naturals. El seu objectiu és contribuir mitjançant l’R+D+I al desenvolupament de nous productes menys calòrics, sense sucre i sense additius ni conservants”.
Acrefa - Serveis - Mariona
“ACREFA és l’Associació Catalana de Ramaders i Elaboradors de Formatge Artesà, un col·lectiu que reuneix unes vuitanta de formatgeries artesanes de tot el territori català. Des d’ACREFA, treballem en dos àmbits d’actuació: representar el sector formatge artesà i català i divulgar la cultura del formatge. ACREFA és una associació plural i transversal, que reuneix formatgeries amb característiques molt heterogènies, però amb un mateix objectiu comú: l’excel·lència agroalimentària”.
Laneder 2020 - Aliments - Virginia Santoveña
“Pernils i derivats de la cocció artesanal de la xarcuteria del cuinat a baixa temperatura.”.
Baides Alimentació - Aliments - David Culebras
“Empresa dedicada a la distribució i comercialització de productes d’alimentació, amb un coneixement ampli del mercat. Ens adaptem constantment a l’evolució del mercat, donant respostes ràpides i fiables als nostres clients. El nostre valor principal és tenir cura dels nostres clients, volem ser un valor afegit pel seu negoci”.
Okelan - Aliments - Usua Mañero
“A Carns Okelan, estem especialitzats en carns de races bovines autòctones de la península. Oferim talls i peces d’alta qualitat, a més d’hamburgueses i productes de valor afegit com steak tartar, carpaccio i Lingots. Distribuïdors certificats de carn de Wagyu Kobe a escala nacional”.
Ral Avinyó - Aliments - Marc Lozano
“Empresa càrnia dedicada al món porcí des de 1954. Treballem la carn de porc des de la granja, gestionant tota la cadena de subministrament de producte. Tenim 2 fàbriques dedicades a l’elaboració de productes cuits, frescos i curats”.
Federació Catalana de Carnissers - Serveis
“Som carnissers, xarcuters i cansaladers compromesos amb la qualitat i l’excel·lència de la nostra carn, del nostre servei i dels productes d’elaboració pròpia. El nostre objectiu és oferir carn i productes de la millor qualitat, bo, fresc i local. Les entitats que en formen part són: Gremi de Carnissers Xarcuters i Aviram de Barcelona i Comarques, GremiCarn Barcelona, GremiCarn Lleida, GremiCarn Tarragona, Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les Comarques Gironines”.
Impacta Group - Serveis - Jorge Martín
“Comunicar, convèncer i motivar. Aquests són els tres eixos estratègics de Impacta Group, que trasllada als projectes i les persones, a les empreses i les organitzacions per connectar amb els seus públics ia destacar al seu entorn. Impacta Group és una agència especialitzada al sector de les carns. Ofereixen un assessorament proactiu per ajudar a assolir resultats efectius i desenvolupen les estratègies més apropiades per a cada tipus d’empresa.”.
Fundació Oficis de la Carn - Serveis - Oriol Tarrats
“Som un organisme creat amb la voluntat de ser una entitat que permeti dignificar, fomentar i mantenir en el temps els oficis relacionats amb la carn i els productes carnis tradicionals de Catalunya. Durant la fira mostrarem l’art dels oficis carnis i la seva importància a la cultura gastronòmica”.
Media Partners - Serveis.
La fira MEAT XPERIENCE és secundada pels principals mitjans del sector:
▶︎ Revista Càrnica
▶︎ Eurocarn
▶︎ Tecno Carn
▶︎ Gras i Magre
▶︎ Revista Tall.
Barnapes - Equips, Packaging, Serveis - Jordi Mercadé
“Ens dediquem des de 1989 a la venda, instal·lació i manteniment d’equips de pesatge i maquinària d’alimentació, Comencem l’activitat amb l’objectiu de donar servei tècnic a instruments de pesatge de funcionament no automàtic, tant en balances comercials com de pesatge industrial fins a 3000 kg i maquinària d’alimentació i hostaleria. Vam ser de les primeres empreses, a escala nacional, a homologar-se al Centre Espanyol de Metrologia. Oferim servei comercial i tècnic a les empreses on el pesatge és imprescindible. Venda i reparació d’instruments de pesatge”.
Exclusivas Cima - Aliments, Embotits - Javier Abascal
“Empresa distribuïdora de productes exclusius de gran qualitat, especialment productes amb denominació d’origen de Guijuelo, Anxoves del Cantàbric, Formatges nacionals i d’importació. Portem més de vint anys, comercialitzant i distribuint productes exclusius i de gran qualitat. La nostra especialitat són els productes amb Denominació d’Origen de Guijuelo, cuidant al màxim la qualitat dels mateixos perquè els puguin gaudir els clients, especialment al sector d’hostaleria i restauració”.
Malvasia - Aliments - José María Sánchez
“Elaborar un gran foie gras requereix la millor matèria primera, i garantir aquesta qualitat només és possible des del control total de la producció. Els nostres ànecs de raça Mulard es crien segons criteris tradicionals: alimentació amb blat de moro, estada a parcs a l’aire lliure, apostant per una producció que prima la qualitat per sobre de la quantitat”.
Publiani - Serveis - Eduard Hidalgo
“Publiani és una empresa de llarga trajectòria al sector del marxandatge. Un equip amb mentalitat de futur i una gran capacitat de gestió de productes. Tenim un ampli catàleg d’articles i de les millors tècniques de personalització i oferim solucions de tota mena per a la promoció i la publicitat”.
Kreaditif - Productes Alimentaris - Rafael Colomer
“Kreaditif és una empresa jove i dinàmica dedicada a la distribució d’ingredients, additius, condiments, primeres matèries, espècies, budells, material d’embalatge, productes auxiliars i maquinària per a la indústria càrnia i alimentària. Servei complet als clients, no només compo proveïdors sinó com a assessors tècnics en l’elaboració de solucions en temes d’etiquetatge, conservació, presentació de productes, etc”.
Zermat - Equips - Eric Casanovas
“Empresa dedicada a l’envasament al buit amb més de 40 anys de trajectòria, des del 1979, amb un creixement sostingut i constant. Fabriquem una extensa gamma d’envasadores al buit per cobrir totes les mesures i nivells de producció. Des de l’any 2006, estem units a l’aliança KHZ per a la fabricació conjunta d’equips amb diferents empreses productores de sistemes d’envasament amb alta qualitat a Àustria, Alemanya, Holanda i Itàlia. Cada equip està produït pel fabricant més especialitzat i la seva alta qualitat està avalada per tothom”.
Dat Schaub Spain - Tripa Natural - Emanuele Stivala
“Som líders a Espanya de subministrament, sourcing & selection de budell natural per a embotits. Comptem amb una presència mundial en proveïment, producció, emmagatzematge, comercialització i distribució d’una àmplia varietat de productes necessaris a la indústria alimentària, amb especialitat en budells i ingredients. Gestionem budells des de 1893. La nostra seu central es troba a Copenhaguen, Dinamarca, però tenim una gran presència global, amb oficines i instal·lacions de producció a tot el món”.
Precuinats Esarte - Aliments, Plats Precuinats - Javier Pina Esarte
“Precuinats Esarte són carnissers de tradició, arrelats al Vall del Baztán, i exportant el millor de la terra perquè puguem gaudir de la millor carn. Delicioses hamburgueses de vedella, porc, pollastre; croquetes de pernil, bacallà, pebrot, roquefort o pollastre; xoriço dolç i picant, llom, xistorra, cansalada seca o cuinats com mandonguilles, paella, pebrots farcits, ajoarriero o tripes… quatre línies de producte de primera qualitat, que presentarem a Meat Xperience.”.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187