Al Gremi estem d’enhorabona. Els nostres agremiats guardonats com a Mestres Artesans han estat Xavier Gallifa de Carnisseria Gallifa que, a més, ha estat la primera vegada que un carnisser ha estat reconegut com a Mestre Artesà, i en Toni Paredes de Casa Paredes, especialista en fabricació d’embotits tradicionals i d’altres especialitats més actuals, com els patés amb unes presentacions espectaculars.
Val a dir que Xavier Gallifa va ser president del Gremi durant setze anys, en una feina dedicada i perseverant per ajudar, ensenyar i motivar altres companys per créixer professionalment i creure’s artesans d’un ofici tan antic. També li donem gràcies per la seva incansable lluita perquè els carnissers també puguem rebre aquesta distinció.
El Diploma de Mestre Artesà Alimentari es lliura a proposta de les entitats de representació i de defensa dels interessos professionals dels artesans o a sol·licitud de les persones interessades. El reconeixement s’atorga des de l’any 1987 i des d’aleshores s’han entregat més de 1.000 diplomes.
Aquests distintius s’identifiquen amb model productiu de quilòmetre zero o de proximitat i representen un valor afegit clau en el desenvolupament i l’arrelament rural.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187