El tiempo - Tutiempo.net

Diumenge, 14 de Setembre del 2025

Bomba de gall dindi

Redacció Divendres, 18 de Octubre del 2024

INGREDIENTS
• 4 filets de 100 g de pit de gall dindi • 40 g de Fiokki de patates *
• 120 g de Pesto de cítrics*
• 400 g de carn blanca picada
• 4 talls de 30 g de cansalada fresca • Fil apte per cuina
• Sal i pebre al gust

PREPARACIÓ:

1. Aixafar lleugerament el filet de pit de gall dindi
2. Preparar el farciment barrejant la carn picada amb el pesto de cítrics, el fiokki, la sal i el pebre.

3. Formar una pilota de tenis i col·locar-la al centre del pit, tancant-la sobre si mateixa.

4. Donar la volta i embolicar amb el tall de cansalada fresca i lligar amb fil apte per cuina.

5. Posar al forn a 180º durant 15/20 minuts.

Comentaris
Comentar aquesta notícia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.