
INGREDIENTS
• 4 filets de 100 g de pit de gall dindi • 40 g de Fiokki de patates *
• 120 g de Pesto de cítrics*
• 400 g de carn blanca picada
• 4 talls de 30 g de cansalada fresca • Fil apte per cuina
• Sal i pebre al gust
PREPARACIÓ:
1. Aixafar lleugerament el filet de pit de gall dindi
2. Preparar el farciment barrejant la carn picada amb el pesto de cítrics, el fiokki, la sal i el pebre.
3. Formar una pilota de tenis i col·locar-la al centre del pit, tancant-la sobre si mateixa.
4. Donar la volta i embolicar amb el tall de cansalada fresca i lligar amb fil apte per cuina.
5. Posar al forn a 180º durant 15/20 minuts.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187