
INGREDIENTS
• 1 kg de carn de vedella
• 80/100 g de Gustosi “La Delicata”*
• 2 g d’Aroma al gust*
• Pastanagues, carbassons i porro al gust • Sal
PREPARACIÓ
1. Tallar la carn de vedella molt fina.
2. Tallar les pastanagues i els carbassons, condimentar la carn amb aroma al gust i amb Gustosi “La Delicata”.
3. Posar els filets de carn sobre les pastanagues i alternant amb els carbassons, enrotllar el rotllet amb una fulla de porro ja escaldada.
4. Coure el rotllet a la paella amb una mica d’oli i afegir una mica de vi blanc.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187