El tiempo - Tutiempo.net

Diumenge, 14 de Setembre del 2025

Rotllet de vedella farcit de pastanagues i carbassons

Redacció Divendres, 18 de Octubre del 2024

INGREDIENTS
• 1 kg de carn de vedella
• 80/100 g de Gustosi “La Delicata”*
• 2 g d’Aroma al gust*
• Pastanagues, carbassons i porro al gust • Sal

PREPARACIÓ

1. Tallar la carn de vedella molt fina.
2. Tallar les pastanagues i els carbassons, condimentar la carn amb aroma al gust i amb Gustosi “La Delicata”.

3. Posar els filets de carn sobre les pastanagues i alternant amb els carbassons, enrotllar el rotllet amb una fulla de porro ja escaldada.

4. Coure el rotllet a la paella amb una mica d’oli i afegir una mica de vi blanc.

Comentaris
Comentar aquesta notícia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.