
INGREDIENTS
• 1 kg de cuixes de pollastre
• 20 g de mix ritenzione *
• 100 g de Gustosi L’Arabesque*
• 40 g de xips de pebrot verd per rehidratar *
• 40 g de xips de pebrot vermell per rehidratar *
• 20 g Ceba deshidratada en rodanxes per rehidratar *
• Carbassó en rodanxes al gust
• 100 ml d’aigua
• Pastanagues picades al gust
PREPARACIÓ
1. Desossar i retallar l’excés de greix i cartílag de les cuixes de pollastre.
2. Afegir mix ritenzione prèviament diluït en aigua i remoure fins a la seva completa absorció.
3. Condimentar amb Gustosì L’Arabesque a la dosi indicada anteriorment.
4. Servir i decorar amb: els xips de pebre vermell i verd, la ceba, els carbassons i les pastanagues, prèviament rehidratats. Cuinar a la paella, al forn o a la barbacoa de 25 a 30 minuts.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187