
INGREDIENTS
• 1,2 kg de llom de garrí
• 20 g de crema de sàlvia*
• 400 g de prunes en almívar *
• Profumoro al gust*
• 20 g de salsa de nous*
• 3-4 nous
• 50 g de parmesà Reggiano
• Cansalada fresca
• Sàlvia fresca, Sal i pebre
PREPARACIÓ:
1. Obrir el llom de garrí en llibre, omplir amb les prunes desossades, tallades a trossos grans amb un ganivet, amb la salsa de nous i amb el Parmesà Reggiano.
2. Estendre la crema de sàlvia sobre el llom, tancar-lo i embolicar-lo amb talls de cansalada i fulles de sàlvia fresca.
3. Lligar en porcions i condimentar amb Profumoro Menù. Enfornar a 180 ° C durant 30 minuts. Fregir en abundant oli d’oliva.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187