El tiempo - Tutiempo.net

Diumenge, 14 de Setembre del 2025

Medallons de garri amb prunes

Redacció Divendres, 18 de Octubre del 2024

INGREDIENTS
• 1,2 kg de llom de garrí
• 20 g de crema de sàlvia*
• 400 g de prunes en almívar *
• Profumoro al gust*
• 20 g de salsa de nous*
• 3-4 nous
• 50 g de parmesà Reggiano

• Cansalada fresca

• Sàlvia fresca, Sal i pebre

 

PREPARACIÓ:

1. Obrir el llom de garrí en llibre, omplir amb les prunes desossades, tallades a trossos grans amb un ganivet, amb la salsa de nous i amb el Parmesà Reggiano.

2. Estendre la crema de sàlvia sobre el llom, tancar-lo i embolicar-lo amb talls de cansalada i fulles de sàlvia fresca.

3. Lligar en porcions i condimentar amb Profumoro Menù. Enfornar a 180 ° C durant 30 minuts. Fregir en abundant oli d’oliva.

Comentaris
Comentar aquesta notícia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.