El tiempo - Tutiempo.net

Diumenge, 14 de Setembre del 2025

Costella farcida

Redacció Dijous, 16 de Gener del 2025

INGREDIENTS

• 1 kg de costelles de porc

• 100 g de Gustosi L’Arabesque * o qualsevol altra marinada.

• Xips de pebrot verd i vermell *

• Ceba fregida cruixent

• 4 talls de cansalada per costella

• Romaní

 

PREPARACIÓ

1. Tallar les costelles amb 3-4 cm d’amplada

2. Obrir cada costella i pintar amb Gustosi l’Arabesque.

3. Farcir amb ceba cruixent.

4. Tancar la costella i embolicar-la lateralment amb cansalada fresca i cordar-la amb fil.

5. Pintar l’exterior amb Gustosi L’Arabesque i adornar amb xips de pebrot verd i vermell.

6. Cuinar a una paella uns 15-20 minuts o al forn a 180º.

Comentaris
Comentar aquesta notícia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.