
INGREDIENTS
• 1 kg de costelles de porc
• 100 g de Gustosi L’Arabesque * o qualsevol altra marinada.
• Xips de pebrot verd i vermell *
• Ceba fregida cruixent
• 4 talls de cansalada per costella
• Romaní
PREPARACIÓ
1. Tallar les costelles amb 3-4 cm d’amplada
2. Obrir cada costella i pintar amb Gustosi l’Arabesque.
3. Farcir amb ceba cruixent.
4. Tancar la costella i embolicar-la lateralment amb cansalada fresca i cordar-la amb fil.
5. Pintar l’exterior amb Gustosi L’Arabesque i adornar amb xips de pebrot verd i vermell.
6. Cuinar a una paella uns 15-20 minuts o al forn a 180º.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187