
INGREDIENTS
• 1 cuixa del gall dindi per farcir.
• 20 g de Crema de Xampinyons amb trufa * • 2 g de Castagna Pronta *
• Pebre rosa
• Erba Cipollina-Cebollino francès *
• 5 g de Fiokki de patates
• 30 g carn picada de vedella
• 30 g de carn picada de porc
• Sal
PREPARACIÓ
1. En un recipient, barrejar les carns amb el Fiokki i la sal. Afegir la crema de xampinyons i trufa i la castanya pronta tallada en trossets petits.
2. Amb la barreja, farcir les cuixes formant un sac.
3. Condimentar amb cibulet i pebre rosa. Decorar al gust. 4. Cuinar al forn a 180º uns 30 minuts.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Ens reservem el dret a eliminar els comentaris inadequats.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
216.73.216.187